Warmste week

Vier radiozenders bundelen hun krachten als De Warmste Radio

1 De Warmste Radio. © VRT

Op 24 december bundelen vier VRT-radionetten een dag lang samen hun krachten voor De Warmste Radio: een uniek verzoekprogramma via het sms-nummer van De Warmste Week. Op die manier geeft het verzamelde miljoenenpubliek van Radio 1-, Radio 2-, MNM- en Studio Brussel-luisteraars alle goede doelen van De Warmste Week een laatste duwtje in de rug.

De Warmste Radio wordt gepresenteerd door zes radiostemmen van vier VRT-radiozenders. Sofie Lemaire (Radio 1), Anja Daems (Radio 2) en Dorianne Aussems (MNM) presenteren op 24 december van 9 tot 18 uur samen met de drie presentatoren van Music For Life, zijnde Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham. Het gezamenlijk radioprogramma wordt live uitgezonden vanuit Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke en is integraal te bekijken op Eén.

De Warmste Radio wordt de eindspurt van De Warmste Week: negen uur lang kiezen de luisteraars de muziek van De Warmste Radio door hun verzoekplaatje door te sturen via sms naar 4342. Dat kost 1 euro en gaat integraal naar alle goede doelen van De Warmste Week. 

Lees ook: The making of Michèle Cuvelier: zo belandde ze in Music For Life

Nieuw: krijg nu gratis tips over niet te missen series en tv-programma's met DM Zapt in Messenger.

cult

zine