DM Zapt

Verdwaasd staren de aliens naar het zwarte gat dat ‘Temptation Island’ heeft geslagen

1 Temptation Island © Vijf

In DM ZAPT zet de tv-redactie van De Morgen de blik op oneindig. Vandaag Kris Kuppens over Temptation Island.

Stel dat aliens die niets van ons bestaan afweten, een uitzending van Temptation Island op het spoor komen. Wat, gesteld dat ze ogen en hersens hebben, zien ze dan? The beginning of the end, zo luidt de ondertitel van het programma en dat is naar alle waarschijnlijkheid helemaal wat er staat te gebeuren.

Ja, wat the fuck ook. Het is mooi weer, we drinken een cocktail op het strand en weten vervolgens geen blijf meer met dat toch al smakeloze ding, maar we blijven lachen, met alle witte tanden bloot, naar die overenthousiaste presentator die aan de staat van zijn shirt te zien recht uit de zee is aan komen spoelen en naar die blondine naast hem die voor de gelegenheid het bruidskleedje van haar dochter draagt, maar wat the fuck, we zijn toch te veel bezig met onze buiken in te trekken want de schrik dat we, zelfs nog vóór het verleidingsavontuur begint, gedumpt worden door onze partners zit er goed in.

Tetten in het gezicht

Zeker weten dat de aliens gefascineerd verder kijken. Ondertussen zitten ze al knus in groep met een drankje voor het scherm. Ze maken hoho-geluiden. Het is erg onduidelijk wat ze daarmee precies bedoelen.

Fuck ja, we hebben net ons haar en nagels gedaan maar toch springen we graag in het water om onze prooien te behagen want als we nat zijn, zijn we nat en kunnen we met onze lange haren zwieren terwijl wij stuntelig een ingestudeerd zinnetje mogen zeggen en voor de eerste keer onze tetten in het gezicht van die sukkelaars proppen, fuck ja, en dan is het tijd om met onze eigen vinger en valse nagel langs onze eigen lippen te strijken, tegen een palmboom aan te leunen en eens goed tegen ons eigen gat te slaan. Fuck ja, alle mannen gaan voor de bijl.

De aliens voelen opgewonden aan maar ze stellen zich ook ernstige vragen. Steeds meer soortgenoten komen zich vergapen.

Share

Fuck ja, na een verkwikkend gesnurk krabben we aan onze ballen en pakken we de lammetjes helemaal in met een lekker ontbijtje want ‘romantieke’ personen dat zijn wij

Fuck ja, als we onze elleboog omhoog doen en met ons hand ons eigen hoofd vasthouden, dan zwelt onze sterke borstspier zo indrukwekkend dat we het niet kunnen laten onszelf daar te strelen en als we die positie lang genoeg aanhouden, het liefst met een lelijke pet op onze kop, dan maakt dat de vrouwtjes helemaal zot, fuck ja, en na een verkwikkend gesnurk krabben we aan onze ballen en pakken we de lammetjes helemaal in met een lekker ontbijtje want ‘romantieke’ personen dat zijn wij. Fuck ja, de vrouwen gaan instant om.

De aliens blijven verdwaasd staren naar het zwarte gat dat Temptation heeft geslagen. In de veronderstelling dat ze het woord speld kennen, zou het vallen ervan hoorbaar zijn. Met iets wat op handen lijkt, maken ze nu wegwerpgebaren. Ze strekken hun opmerkelijk lange wijsvinger uit en krijsen met hun akelig dunne stemmetjes: ‘The beginning of the end’.

Hoe gaan we dat in godsnaam ooit kunnen uitleggen?

Nieuw: krijg nu gratis tips over niet te missen series en tv-programma's met DM Zapt in Messenger.

Dossier DM Zapt
Dossier DM Zapt

De Morgen kijkt televisie (en luistert soms ook naar de radio).

Lees alle artikels

nieuws

cult

zine