Nieuw seizoen De Mol

Nieuw seizoen van 'De Mol' heeft een uitzenddatum

1 Het nieuwe logo van 'De Mol'. © VIER

VIER deed tot nu toe heel geheimzinnig over de start van het nieuwe seizoen van De Mol en tot voor kort wist zelfs presentator Gilles De Coster niet wanneer het programma op antenne zou komen. Maar nu is bekend dat de zender het programma vanaf maandag 1 februari zal uitzenden.

Met een trailer in de bioscopen werd de campagne rond De Mol vanavond gestart. Al komen we nu nog zo goed als niets te weten: de trailer laat alleen het logo van De Mol langzaam in beeld komen, waarna presentator Gilles De Coster zegt dat het op 1 februari start.

Wie er allemaal meedoet en waar het programma opgenomen is, wordt niet gezegd. "Dat blijft voorlopig deel van het mysterie," zegt VIER-woordvoerder Maarten Moeys.

VIER zal elke maandag om 20.35 uur een aflevering uitzenden. In Nederland is er met MolTalk nog een extra magazine rond De Mol waarin over alle opdrachten en verdachtmakingen gediscussieerd wordt, maar zoiets zal VIER niet maken. Het blijft bij de wekelijkse uitzending, net zoals dat dertien jaar geleden al het geval was op Eén. Aan het concept van het programma wordt ook niets veranderd.

Nieuw: krijg nu gratis tips over niet te missen series en tv-programma's met DM Zapt in Messenger.

nieuws

cult

zine