tvmedia

Lisbeth Imbo stopt als hoofdredacteur bij De Morgen

1 Lisbeth Imbo. © Karel Duerinckx

Lisbeth Imbo heeft beslist te stoppen als hoofdredacteur bij De Morgen, waar ze bijna drie jaar lang samen met haar collega An Goovaerts een duo vormde. An Goovaerts blijft de krant voorlopig alleen leiden.

Share

'De Morgen mee sturen was een onwaarschijnlijke rollercoaster, maar nu is het tijd voor weer iets nieuws'

Lisbeth Imbo

In de afgelopen drie jaar werd De Morgen omgevormd tot een multimediaal nieuwsmerk dat opnieuw groeide in aantal lezers en abonnees. De totaal vernieuwde website zorgde ervoor dat De Morgen in de kwaliteitsmarkt de grootste digitale groeier werd. De vernieuwde krant werd dan weer uitgeroepen tot 'World's best designed newspaper'. Deze hele operatie werd begeleid door de bekende "Meer inzicht, meer zalm"-campagne, waarmee de krant zich als een medium dat tegen de stroom inzwemt positioneerde.

De Morgen kreeg ook versterking met pennen als die van Joël De Ceulaer en met Arnout Bracke op digitaal. De Morgen is dus nu nog meer dan ooit klaar voor de toekomst. Iets waar Lisbeth Imbo - samen met An Goovaerts - hard aan gewerkt heeft. 

Lisbeth Imbo, die voorheen naam maakte als radio- en tv-anker, voelt dat het daarom tijd is voor een verdere stap in haar carrière binnen de Persgroep. "De Morgen mee sturen was een onwaarschijnlijke rollercoaster, maar nu is het tijd voor weer iets nieuws. De Persgroep is een groot bedrijf met veel kansen. Die wil ik niet laten liggen. De Morgen blijft uiteraard in mijn hart en ik wens An Goovaerts en de krant te danken voor  het traject dat we samen hebben mogen afleggen." 

De directie van de Persgroep Publishing en Christian Van Thillo danken Lisbeth voor haar werk op De Morgen.

Nieuw: krijg nu gratis tips over niet te missen series en tv-programma's met DM Zapt in Messenger.

nieuws

cult

zine