tvmedia

Ken jij het extreme 'Crashed Ice' al? Saartje doet het voor én smakt tegen het ijs

1 © Een

'Crashed Ice' is een extreme sport waarin durfals al schaatsend een lastig hellend parcours moeten overwinnen. Niet voor doetjes dus, maar Saartje Vandendriessche heeft het wel gedaan. In haar nieuw programma bewijst ze dat ze voor niks terug deinst.

Vandaag stond Saartje Vandendriessche met angstzweet onderaan de oude kerncentrale van Kalkar (Duitsland) voor opnames van 'Op de man af'. Een Instagramfoto van Saartje die in de lucht bengelt, doet vermoeden dat ze dit jaar ver zal gaan voor haar programma. Daarin neemt Saartje het elke week op tegen een man in een sportieve uitdaging.

Voor het programma had ze al zware trainingen en opnames voor de schaatsdiscipline 'Crashed ice', en oefent ze nu voor het klimmen. Maar dat Saartje Vandendriessche er zin in heeft, staat vast: "Het wordt een heerlijk jaar, met een hele rits uitdagingen waar ik echt voor uit m'n pijp moet komen, zowel mentaal als fysiek. Het is hard afzien, maar tegelijkertijd vind ik het geweldig. Ik wil tonen dat ik als vrouw een uitdaging tegenover een man zeker aankan."


Op de man af is ten vroegste in 2018 te zien op Eén.

Dit jaar wordt een jaar vol sportieve uitdagingen waar ik mij helemaal in kan uitleven en zeker als ik het tegen een man mag opnemen @een #opdemanaf

77 Likes, 6 Comments - Saartje Vandendriessche (@saartjevddriessche) on Instagram: "Dit jaar wordt een jaar vol sportieve uitdagingen waar ik mij helemaal in kan uitleven en zeker als..."

Nieuw: krijg nu gratis tips over niet te missen series en tv-programma's met DM Zapt in Messenger.