tvmedia

Hot Marijke haalt slag thuis in huurgeschil

- Inge Ringoot - Bron: Het Laatste Nieuws
1 Hot Marijke © PHOTO_NEWS

Hoewel Vlaanderens bekendste prostituee enkele weken geleden nog treurde omdat niemand haar een pand wilde verhuren, heeft de wulpse dame intussen haar slag thuisgehaald in een rechtzaak. De verhuurster, die het al getekende contract met Hot Marijke wilde verbreken, moet de prostituee alsnog onderdak bieden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De verhuurster van de betwiste villa in de residentiële wijk Sint-Kwintens in Knokke-Heist wilde het contract verbreken, omdat ze naar eigen zeggen niet wist welk beroep de thuisprosituee er zou uitoefenen. Geconfronteerd met enkele bewijzen en verklaringen van het immokantoor kon de vrederechter aan die verklaring echter geen gehoor geven.

Schadevergoeding
Toch betekent dit niet dat Hot Marijke ook daadwerkelijk haar intrek neemt in de villa: "Wij hebben de laatste maand enorm druk gezocht naar een oplossing", reageert ze in Het Laatste Nieuws. "Uiteindelijk hebben we een ander pand gevonden, eveneens in Knokke. Door deze uitspraak kunnen we het contract wel zelf verbreken en zo nog een schadevergoeding eisen voor de vertrouwensbreuk."

Nieuw: krijg nu gratis tips over niet te missen series en tv-programma's met DM Zapt in Messenger.

nieuws

cult

zine