Video

Henri PFR laat AB ontploffen

België is een nieuwe DJ-sensatie rijker. Brusselaar Henri PFR scoort momenteel een hit met Until the end. Een nummer dat hij opnam met de Londense zangeres Raphaella. De 20-jarige dj stond gisteren in een uitverkochte AB in Brussel.

Henri PFR maakt al muziek sinds zijn veertiende. Hij scoorde al eens een kleine clubhit. Doorbreken deed hij pas echt met zijn laatste single Until the end. Daarmee scoorde hij in geen tijd een gouden plaat. Deze zomer komt zijn grote droom uit: optreden op Tomorrowland. "Tommorrowland is het podium van de electronische muziek. Ik mag er optreden op een geweldig podium. Het is te gek."

Op toer door de VS
Deze zomer gaat de Brusselaar toeren door Frankrijk en de Verenigde Staten. Op die manier wil hij nog meer mensen bereiken met zijn muziek. "Ik leef voor muziek, ik word wakker met muziek, ik eet muziek, ik ga slapen met muziek. Ik ben even gestopt met studeren om me volledig te concentreren op mijn muziek. Ik sta er midden in en het doet deugd dat mensen mijn muziek goed vinden. Het is geweldig."

Nieuw: krijg nu gratis tips over niet te missen series en tv-programma's met DM Zapt in Messenger.

nieuws

cult

zine