TV-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

3 The Everly Brothers. © AP

Is er een betere manier om een grijze dag af te sluiten dan met een knusse tv-avond? Dankzij onze tips weet u vanavond weer wat kijken. Een volledig overzicht vindt u hier.

The Everly Brothers: Harmonies from Heaven

The Everly Brothers schreven in de jaren 50 en 60 Amerikaanse muziekgeschiedenis met hits als ‘Wake Up Little Susie’ en ‘Crying in the Rain’. Ze hadden ook een grote invloed op onder andere The Beatles, The Beach Boys en Simon & Garfunkel. Phil overleed in 2014, maar in deze documentaire blikt Don Everly persoonlijk terug op hun succesverhaal.

Om 23.10 uur op Canvas

Chris Lomme, een reverence

3 Chris Lomme in 'Blinker'. © rv

Gisteren werd de legendarische Vlaamse actrice Chris Lomme 80. Een reden voor KVS-directeur Michael De Cock om een voorstelling met haar te maken over ouder worden en afscheid nemen: Reverence. Die komt in 2019 in de zalen. Canvas volgt het creatieproces en maakt een intiem portret over universele thema’s. Maar zoals Chris steeds zegt: “Oud worden is de enige manier om lang te leven.”

Om 21.20 uur op Canvas

Salvage Hunters

Discovery pakt uit met een nieuw seizoen van Salvage Hunters, waarin antiekhandelaar Drew Pritchard binnen Europa op zoek gaat naar bijzondere items waarmee hij zijn winkel in Engeland net dat beetje extra hoopt te kunnen geven. Vandaag gaat hij in Italië op zoek naar antiek waar zijn rivalen niet aan kunnen tippen.

Om 20.30 uur op Discovery

Expeditie Robinson

3 © SBS

Het belooft vanavond weer een spannende strijd te worden in Expeditie RobinsonZe zijn nog met drie in het kamp en de voedselvoorraad is op, wat niet meteen bevorderlijk is voor de proeven die de deelnemers te wachten staan. Met een lege maag moeten de overgebleven kampleden twee keer strijden voor een plaatsje in de finale.

Om 20.35 uur op VIER

Wat Als?

VTM brengt herhalingen van de sketchreeks Wat Als?, en gelijk hebben ze. De bekroonde humorshow van productiehuis Shelter, dat onder andere ook verantwoordelijk is voor Emmy-winnaar Hoe zal ik het zeggen, onderzoekt vanavond bijvoorbeeld wat er gebeurt als de politie echt je vriend wil zijn, en Triggerfinger heeft een gastrol.

Om 20.35 uur op VTM

Nieuw: krijg nu gratis tips over niet te missen series en tv-programma's met DM Zapt in Messenger.

nieuws

cult

zine