Tv-tips

De doorbraak van Matthias Schoenaerts en meer: dit mag u niet missen op tv vanavond

1 Matthias Schoenaerts in Rundskop. © rv

Vanavond kan u (opnieuw) kijken naar de doorbraak van acteur Matthias Schoennaerts in Rundskop. Of toch liever wat sciencefiction in Guardians of the Galaxy? Dit zijn onze tips voor een geslaagde tv-avond. Het hele aanbod kan u hier vinden.

The Nice Guys

Los Angeles, 1977. Privédetective Holland March wordt ingehuurd om de vermeende zelfmoord te onderzoeken van pornoactrice Misty Mountains. Tijdens zijn onderzoek volgt hij het spoor van een vermist meisje, maar botst zo al snel op de hardhandige en onorthodoxe privédetective Jackson Healy.

Om 20.35 uur op Q2. 

Guardians of the Galaxy

Meesterdief Peter Quill steelt een mysterieuze bol, maar komt erachter dat het voorwerp verwoestende krachten bezit. Quill vormt een team van ruimtehelden om ervoor te zorgen dat de bol niet in verkeerde handen valt.

Om 20.35 uur op VIER. 

Rundskop

De jonge Limburgse vetmester Jacky Vanmarsenille wordt door een malafide veearts gevraagd om een deal te sluiten met een beruchte West-Vlaamse vleesboer. De moord op een federale politieagent en een onverwachte confrontatie met een mysterieus geheim uit Jacky's verleden zetten echter een reeks gebeurtenissen in gang met verregaande gevolgen.

Om 20.40 uur op CAZ. 

Cinema Canvas: Walk the Line

1954. Zanger Johnny Cash vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Zijn unieke stem maakt van hem een ster en hij toert door heel Amerika.

Om 21.20 uur op Canvas. 

The Game

Nicholas Van Orton is een gehaaid zakenman die alle facetten van zijn leven onder controle heeft. Daar komt verandering in wanneer hij van zijn broer Conrad een ongewoon verjaardagscadeau krijgt: een uitnodiging om deel te nemen aan een levensecht spel.

Om 23.30 uur op één. 

Nieuw: krijg nu gratis tips over niet te missen series en tv-programma's met DM Zapt in Messenger.

nieuws

cult

zine