Op Hete Kolen
2016

Op Hete Kolen

Seizoen 1 aflevering 11/12Durum

Herhaling
20 minSerie, Culinair Magazine

Het is een prachtige dag en dat betekent dat het weer barbecue time is in de tuin van Michaël Vrijmoed. Vandaag komen zijn jeugdvrienden uit Eeklo langs, een toffe bende met wie hij vaak op restaurant gaat. Speciaal voor hen maakt hij drie bereidingen met gehakt: zelfgemaakte mini hamburgers, gekruide gehaktballetjes en gehaktrolletjes met spek. Als voorgerecht staan er gegrilde durums op het menu en natuurlijk ... een paar frisse pintjes om af te koelen op deze zwoele zomerdag.

Het is een prachtige dag en dat betekent dat het weer barbecue time is in de tuin van Michaël Vrijmoed. Vandaag komen zijn jeugdvrienden uit Eeklo langs, een toffe bende met wie hij vaak op restaurant gaat. Speciaal voor hen maakt hij drie bereidingen met gehakt: zelfgemaakte mini hamburgers, gekruide gehaktballetjes en gehaktrolletjes met spek. Als voorgerecht staan er gegrilde durums op het menu en natuurlijk ... een paar frisse pintjes om af te koelen op deze zwoele zomerdag.

Kijken

Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek.

Neem een abonnement op De Morgen


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234