Vlaanderen kookt

Vlaanderen kookt

De 29-jarige Tijs Lion uit Kalmthout is niet alleen de goedlachse zanger van de rockband "Casserole Fermer", hij is ook een getalenteerd hobbykok. Samen met Jan maakt hij rundstoofvlees met chocolade en donker bier (Leffe). Hij serveert er "peekes op papa's wijze" bij, een recept dat ie kreeg van zijn schoonvader met als geheime ingrediënt: bruine suiker. Of, zoals Tijs het noemt: vosse suiker.

Seizoen 1 Aflevering 4

20 min, 2019
Herhaling
Magazine, Culinair Magazine

Rundstoofvlees met chocolade en donker bier

De 29-jarige Tijs Lion uit Kalmthout is niet alleen de goedlachse zanger van de rockband "Casserole Fermer", hij is ook een getalenteerd hobbykok. Samen met Jan maakt hij rundstoofvlees met chocolade en donker bier (Leffe). Hij serveert er "peekes op papa's wijze" bij, een recept dat ie kreeg van zijn schoonvader met als geheime ingrediënt: bruine suiker. Of, zoals Tijs het noemt: vosse suiker.

Vier

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van De Morgen rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234