Tot op de Graat

Mosselen

In deze aflevering van Tot op de graat mag Johan Segers proeven van echte Belgische mosselen, die in onze Noordzee leven. Door zijn voorliefde voor pure bereidingen, kiest Johan voor het meest bekende recept: mosselen natuur. Zo komt onze Belgische mossel in al haar eenvoud volledig tot haar recht.

Seizoen 1 Aflevering 3/40

20 min2010
Magazine, Culinair Magazine

Mosselen

In deze aflevering van Tot op de graat mag Johan Segers proeven van echte Belgische mosselen, die in onze Noordzee leven. Door zijn voorliefde voor pure bereidingen, kiest Johan voor het meest bekende recept: mosselen natuur. Zo komt onze Belgische mossel in al haar eenvoud volledig tot haar recht.

Njam!
Komende afleveringen van "Tot op de Graat"

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van De Morgen rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info@demorgen.be.
© 2019 MEDIALAAN nv - alle rechten voorbehouden