Nuances

Wilde zeebaars 'ceviche'

Sterrenchef Thierry Theys' restaurant heet niet alleen 'Nuance' ook z'n gerechten voor Njam! zullen maaltijden zijn met enige Nuance. Een programma voor gevorderden waar Thierry Theys topgerechten maakt. Elk topgerecht bevat een bijzonder ingredient.

Seizoen 1 Aflevering 16/25

30 min2010
Magazine, Culinair Magazine

Wilde zeebaars 'ceviche'

Sterrenchef Thierry Theys' restaurant heet niet alleen 'Nuance' ook z'n gerechten voor Njam! zullen maaltijden zijn met enige Nuance. Een programma voor gevorderden waar Thierry Theys topgerechten maakt. Elk topgerecht bevat een bijzonder ingredient.

Njam!

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van De Morgen rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info@demorgen.be.
© 2019 MEDIALAAN nv - alle rechten voorbehouden