Donderdag 04/06/2020

Video

"We eten minder, maar beter vlees"

De bekendste slager van het land, Hendrik Dierendonck, heeft een boek gemaakt over zijn liefde voor vlees. In enkele jaren tijd is hij er in geslaagd om die liefde over te brengen op vele mensen. "Veel mensen eten minder vlees, ik trouwens ook. Maar als ze vlees kopen, kiezen ze nu wel vaker voor vlees van goede kwaliteit." Een aantal sterrenchefs is intussen vaste klant bij Dierendonck. Zelf heeft hij heeft ook een eigen vleesrestaurant, Carcasse.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234