Woensdag 21/08/2019

Tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Beeld Joost Joossen

Zoeken naar dé ideale partner of samen met Maarten Vangramberen en Karl Vannieuwkerke palaveren over de voorbije tourdag? Dit zijn enkele mooie opties uit het televisie-aanbod van vanavond.

Vind je lief

Het zomerse datingprogramma Vind je Lief is aan zijn tweede seizoen toe. Elke week worden drie vrijgezellen gevolgd in hun zoektocht naar een partner. Bieke Ilegems begeleidt hen op hun liefdespad. In drie kick-off-afleveringen worden telkens vijf van de 15 nieuwe singles voorgesteld. Verder blikken we ook terug op vorig seizoen, want Bieke bezoekt elk van de vijf koppeltjes die vorige zomer de ware hebben gevonden. In de hoop dat ze elkaar, een jaar later, nog steeds even lief vinden.

Vind je lief om 21.10 uur op Eén

Beeld VRT

Pantani, The Accidental Death of a Cyclist

Deze documentaire van de Brit James Erskine vertelt het verhaal van Pantani en de vele strijden die hij heeft gestreden: tegen zijn opponenten, tegen de bergen, tegen de verslaving en tegen zichzelf. Het dopingaspect werkte Erskine volgens sommigen te weinig uit, maar Pantani's levensverhaal is er een uit de duizend.

Pantani, The Accidental Death of a Cyclist om 21.05 uur op Canvas

Beeld kos

Vive le Vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Maarten Vangramberen haalt de figuur van de dag naar zijn tafel voor een uitgebreide babbel. Sammy Neyrinck brengt dagelijks een reportage uit de buik van het peloton.

Na de uitschakeling van de Belgen op het EK voetbal had iedereen wel genoeg van Karl Vannieuwkerke's voetbaltalkshow 'Panenka'. De tour was immers begonnen en dus wilde de natie opnieuw een wielerbabbel als sluitstuk van de televisieavond. Vannieuwkerke liet weten dat ze 'Vive le vélo' niet vroeger konden starten omdat ze contractueel verbonden zijn aan de UEFA, die van de openbare omroep een omkaderende voetbaltalkshow verwacht. Bovendien zijn twee talkshows financieel niet haalbaar voor een besparende VRT. Vandaag start Vannieuwkerke dus met een flinke week vertraging aan het zevende seizoen.

Vive le Vélo om 21.45 uur op Eén

Beeld kos

Autopsy: The Last Hours of

Britse documentairereeks waarin de dood van bekende personen wordt onderzocht. Vandaag: Philip Seymour Hoffman. Zijn hoofdrol in 'Capote' was wellicht zijn beste prestatie, in elk geval degene waar hij een Oscar mee binnenhaalde. Philip Seymour Hoffman is één van die bekendheden wiens dood meer vragen dan antwoorden deed rijzen, in elk geval genoeg vragen om er een aflevering aan te wijden voor deze Britse documentairereeks. Dr. Jason Payne-James is de expert van dienst. Hij zet de medische feiten rond de dood van de acteur nog eens op een rijtje.

Autopsy: The Last Hours of om 22.20 uur op VIER

Beeld kos

Silent Witness

NPO1 start vandaag met het zeventiende seizoen van deze dramareeks over het wel en wee van forensische pathologen. Zij moeten uitspraken doen over hoe de lijken die ze onderzoeken de dood vonden. Elke aflevering wordt de kijker met een nieuwe zaak geconfronteerd, maar het al even woelige leven van de onderzoekers zelf vormt de rode draad.

Silent Witness om 23.25 uur op NPO1

Beeld kos
Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van De Morgen rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info@demorgen.be.
© 2019 MEDIALAAN nv - alle rechten voorbehouden