Online journalistiek

Wat demorgen.be voor u kan betekenen

Van nieuwssite tot sociale media: een overzicht van waar u ons vindt

Op demorgen.be vindt u gratis al het belangrijkste nieuws, heet van de naald. Als abonnee krijgt u daar bovenop toegang tot achtergrondverhalen, interviews, reportages en extra voordelen. Maar daar stopt het niet. Ziehier een overzicht van wat u digitaal allemaal met De Morgen kunt doen.

Gratis nieuwssite

©Zak

Onze ambitie is: elke dag de beste gratis nieuwssite in het kwaliteitssegment presenteren. We brengen u als eerste al het nieuws over politiek & maatschappij, cultuur & media en technologie. Zo snel als mogelijk vertellen we u niet alleen wat er is gebeurd, maar ook hoe, door wie, wanneer, waar en waarom.

Bovenop het nieuws presenteren we dagelijks een waaier aan opiniestukken, geschreven door auteurs die de actualiteit uit een andere, meer tegendraadse invalshoek bekijken. Wie zich registreert kan reageren op die opiniestukken.

DM Pluszone

©Zak

1. Plusartikels
Met een abonnement op De Morgen krijgt u bovenop het gratis nieuws dagelijks een indrukwekkend aanbod aan artikels die dieper graven: reportages, interviews, analyses, columns, essays... Geschreven door journalisten die voorbij de voor de hand liggende vragen zoeken. Die artikels uit De Morgen, de Volkskrant en de New York Times kunt u op onze website lezen in een aangename vormgeving. Op desktop, laptop, tablet of smartphone.

Elke avond brengen we drie tot vijf artikels uit de krant van de volgende dag, lang voor die gedrukt wordt. Diezelfde avond dus leest u al de verhalen van morgen.

In de sectie DM Select vindt u snel en overzichtelijk alle meest actuele Plus-artikelen, zonder het gratis nieuws ertussen.

Als abonnee kunt u die artikels ook delen met al uw vrienden en volgers op de sociale media. Dankzij uw abonnement kunnen zij het hele artikels lezen.

2. Digitale krant
Via de Kiosk kan u op een tablet of smartphone dagelijks de krant downloaden. U swipet tussen de digitale pagina's en leest de artikels door erop te klikken of in te zoomen. Behalve de digitale De Morgen krijgt u bij een abonnement ook dagelijks de digitale versie van De Volkskrant.

3. Extra Voordelen
Onze abonnees willen we extra verwennen, met tal van voordelen. Dankzij uw abonnement wordt u uitgenodigd voor speciale evenementen, krijgt u korting op bepaalde film-, theater- of muziekvoorstellen, kan u in de webshop tegen een lagere prijs shoppen en nog zoveel meer. Het aanbod verandert voortdurend.

Apps

©Zak

1. Nieuwsapp
Dankzij onze nieuwsapp hoeft u het belangrijkste nieuws nergens nog te missen. Zowel de gratis nieuwsstukken als de betalende achtergrondverhalen kunt u altijd en overal in een erg gebruiksvriendelijk design lezen. Stelt u in de instellingen berichtgeving toe dan sturen we u push-meldingen bij belangrijke nieuwsfeiten.

2. TV-App
Naast een nieuwsapp hebben we ook een gratis TV-App. Daarop leest u op elk moment wat er op tv is of komt. De redactie selecteert dagelijks een reeks programma's waarvan we vermoeden dat de lezer van De Morgen ze graag wil zien. Van de interessantste discussieprogramma's over de fascinerendste documentaires tot de meest bekroonde films.

Nieuwsbrieven

©zak

Via de nieuwsbrieven van De Morgen vindt u dagelijks snel en overzichtelijk het belangrijkste nieuws en de beste achtergrondverhalen. Op deze nieuwbrieven kunt u zich inschrijven.

Ochtend Nieuwsbrief
U bent pas wakker en weet meteen wat de belangrijkste items van de voorbije nacht waren en wat er die dag gaat gebeuren.

Lunch Nieuwsbrief
Tijdens de middagpauze komt u te weten wat er die ochtend is gebeurd en wat er verder die dag nog op de nieuwsagenda staat.

Plus Nieuwsbrief
Elke avond sturen we u drie tot vijf van de beste artikels uit de krant van de volgende dag, die u als abonnee van De Morgen dan al kunt lezen.

DM+ Voordelen Nieuwsbrief
Wekelijks presenteren we een selectie aan voordelen op DM+, enkel voor abonnees van De Morgen. Met gratis tickets voor musea, exclusieve nocturnes, avant-premières,...

Social media

©Zak

Social media houden van nieuws. Wij houden van social media. Dankzij onze accounts komt u ook daar meteen het belangrijkste nieuws en de interessantste verhalen te weten.

FACEBOOK
Meer dan 155.000 Vlamingen volgen De Morgen op Facebook. Zo ontdekken ze nieuws, interessante weetjes, recensie's, opinie's en nog zoveel meer.

TWITTER
Als het nieuws breaking is, dan lees je dat het eerst op Twitter. Dankzij de account van De Morgen ben je de hele dag op de hoogte van al het belangrijkste dat in binnen- en buitenland gebeurt.

INSTAGRAM
Instagram draait om mooie fotografie, en laat dat nu net in het dna van De Morgen zitten. De knapste nieuwsbeelden die op de redactie binnen lopen brengen we op Instagram. Het is een andere maar niet minder interessante manier om nieuws te ontdekken.

SPOTIFY
Al meer dan dertig jaar wil De Morgen de gids zijn voor wie houdt van muziek. Dankzij Spotify kunnen we er nu voor zorgen dat u non-stop de vinger aan de pols houdt. Onze muziek- en internetredactie stopt elke dag de meest vernieuwende songs van het moment in de DM Playlist. U hoeft alleen maar op 'play' of 'shuffle' te drukken.