Voetbal

Krijgt Michael Verschueren, zoon van ‘Mister Michel’, de sportieve leiding van Anderlecht in handen?

- Redactie - Bron: Sporza, Het Nieuwsblad, Belga
2 Michael Verschueren. © rv

Na de moeizame heenronde en de Europese afgang, is Marc Coucke nogmaals aan een analyse van Anderlecht begonnen. Het plan ligt op tafel om Michael Verschueren mee de sportieve lijn van RSCA te laten bepalen, want als zoon van legendarisch clubmanager Michel Verschueren kent hij de club door en door.

Michael Verschueren treedt steeds meer op het voorplan bij RSC Anderlecht. Dat berichten de kranten van Mediahuis en Sporza. Zo ging hij vroeger zelden kijken naar jeugdmatchen en ging hij bijna nooit mee op verre verplaatsingen naar pakweg Eupen. Nu doet hij dat wel. Zijn sportieve ambities zijn er en hij is ook erg close met Coucke. Bovendien heeft Verschueren ervaring als bedrijfsleider.

Share

Dit wil niet zeggen dat Luc Devroe zomaar wordt opzijgezet

De fans dragen de 48-jarige Michael Verschueren, als zoon van Michel (87), op handen. Daarnaast vertegenwoordigt de zakenman Anderlecht al jaren bij de ECA, de federatie van Europese clubs, en heeft hij daardoor directe lijnen met topmannen van grote clubs.

Dit alles wil niet zeggen dat Luc Devroe zomaar wordt opzijgezet. Zijn band met Coucke kan wel tegen een stootje, terwijl zijn voetbalkennis en telefoonboekje waardevol blijven.

2 Vader en zoon Verschueren in 2007. © Photo News

nieuws

cult

zine