Video

Eersteklassers puffen op eerste training, Bölöni legt er meteen de pees op

1 © kos

De eindspurt van het seizoen 2016-2017 ligt nog vers in het geheugen en toch zijn enkele eersteklassers vandaag al aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Onder de loden zon werd de conditie van de kernspelers van Antwerp en Club Brugge alvast op de proef gesteld.

Antwerp: Bölöni scherpt conditie van spelersgroep aan

Laszlo Bölöni laat er vandaag geen gras over groeien. Op zijn allereerste training als T1 van Antwerp legde de Roemeen er met een stevige loopoefening alvast duchtig de pees op.

Club Brugge: kennismaking met Ivan Leko

Ook Ivan Leko plande vandaag zijn allereerste training als nieuwe coach van Club Brugge en dat leverde enkele kijklustigen op langs de zijlijn. Heel wat Bruggelingen wilden al nader kennismaken met hun nieuwe hoofdtrainer.

KV Kortrijk: woensdag eerste training

Voor die andere West-Vlaamse club KV Kortrijk is het nog even wachten op die eerste training. In afwachten voor woensdag werden de spelers wel al onderworpen aan enkele medische testen. Vlademir Kovacevic onderging de testen met de glimlach.

Zulte Waregem: focus op het balgevoel

Geen verhuis voor Francky Dury en dus staat de T1 van Zulte Waregem vandaag voor de voor hem bekende groep. De oefenmeester legde de focus voor de eerste training op het balgevoel onder de stralende zon.

Standard: kennismaking met Ricardo Sa Pinto

Nog een nieuw gezicht onder de trainers in de Jupiler Pro League is dat van Ricardo Sa Pinto. De spelerskern van de Rouches maakten een eerste keer kennis met hun nieuwe coach tussen de medische testen door. De eerste training is voor woensdag gepland.

Dossier Eerste Klasse

Lees alle artikels

nieuws

cult

zine