WK 2018

Extra vliegtuig voor fans die halve finale willen bijwonen na 5 minuten uitverkocht

1 © Photo News

De extra vlucht van Brussels Airlines naar Rusland voor de halve finale tussen België en Frankrijk is onmiddellijk uitverkocht. Dat heeft VTM NIEUWS vernomen.

Lees ook: 

Hans Vandeweghe: deze gouden Belgische generatie heeft de wereld definitief voor zich gewonnen

"De wereldtitel lonkt, het is nu of nooit voor de Belgen": buitenlandse pers enthousiast over Rode Duivels

"Vanwege het enthousiasme van de supporters doen we het maximum om plaatsen aan te bieden", zegt woordoerder Wencke Lemmes. De prijs van een ticket voor een van de 'fan flights' bedraagt 699 euro. In de prijs zijn inbegrepen: de vlucht naar Sint-Petersburg, het vervoer met de bus van de luchthaven naar het stadion en, na de wedstrijd, weer terug en de terugkeer naar Brussel. Na amper 5 minuten waren alle tickets de deur uit.

Er werden twee soorten tickets aangeboden: dagtickets voor de heen- en de terugvlucht op dinsdag en tickets voor een heenvlucht naar Sint-Petersburg op dinsdag en de terugvlucht vanuit Moskou op donderdag.

Voor de kwartfinale tegen Brazilië konden veel supporters die over een kaartje voor de wedstrijd beschikten niet aan een vliegtuigticket naar Kazan geraken. Voor de twee vluchten die Brussels Airlines inlegde, waren de tickets toen ook al na een uur uitverkocht. In het stadion was een vijfhonderdtal Belgen aanwezig, tegenover 15.000 tot 20.000 Brazilianen.

nieuws

cult

zine