De levering
van mijn krant

Mogelijke leverwijzen

U hebt steeds de keuze tussen:

  • Een postabonnement: de postbode levert de krant bij u thuis op weekdagen voor 7.30 u. en tijdens het weekend voor 10 u.
  • Een winkelabonnement: uw krant wordt dagelijks geleverd door dezelfde rondeman of krantenwinkel of u gaat uw krant dagelijks afhalen in een vaste krantenwinkel.

Wat is een winkelabonnement?

Indien u kiest voor een winkelabonnement kunt u kiezen uit twee opties:

  • De krant zelf afhalen in een vaste krantenwinkel: bij het afsluiten van een abonnement kiest u de krantenwinkel waar u de krant gaat afhalen. Opgelet, u kunt maar één krantenwinkel kiezen en kunt bijgevolg niet in elke krantenwinkel uw krant gaan afhalen, maar enkel in de winkel die u opgegeven hebt bij inschrijving. De krantenwinkel wordt vervolgens door ons op de hoogte gebracht dat u de krant daar zal komen afhalen.
  • Thuislevering door een vaste rondeman of krantenwinkel (indien mogelijk): de krant wordt bezorgd door een rondeman of krantenwinkel, u hoeft bijgevolg zelf niets te doen. U kunt informeren bij uw rondeman om welk uur hij de krant ongeveer zal leveren. Opgelet: een rondeman is niet mogelijk op elk adres. Daarnaast kunnen we ook geen garanties geven omtrent het tijdstip van levering.

Hoe werkt een winkelabonnement (keuze afhalen)?

  1. Wij bezorgen u een welkomstbrief waarin vermeld staat vanaf welke datum u uw krant kunt ophalen bij de door u gekozen dagbladhandelaar.
  2. Ga vanaf die datum naar uw dagbladhandelaar en neem een exemplaar van De Morgen uit het rek.
  3. Passeer langs de kassa en maak uzelf kenbaar door uw naam te zeggen. Wij hebben de dagbladhandelaar op de hoogte gebracht dat u recht hebt op de krant.
krant levering leverwijzen post rondeman winkelabonnement levering krant