gesponsord

Ontspannen reizen doe je zo: vanaf het boeken tot u weer terug bent

- Advertorial van Qatar Airways
1 © Qatar Airways

Qatar Airways vliegt vanuit Doha op meer dan 160 bestemmingen. De maatschappij staat bekend om haar Business Class, maar biedt ook in Economy Class een service zonder weerga, met bijzondere aandacht voor gezinnen.

U wilt binnenkort op reis en twijfelt nog welke luchtvaartmaatschappij u zult kiezen? Qatar Airways vliegt vanuit Brussel op 90 bestemmingen en is ideaal voor wie op een aangename manier naar India, Sri Lanka, de Seychellen, Zanzibar, Thailand, Tanzania en andere uithoeken van de aardbol wil vliegen. Hoe dat komt? Qatar Airways zorgt ervoor dat u vanaf het moment van boeken tot wanneer u terug bent geen redenen hebt om te stressen en maximaal van uw vlucht kunt genieten.

Voor u aan boord gaat
Het begint al lang voor u in het vliegtuig stapt: vanaf het moment dat u online boekt. Alle nuttige informatie om uw vlucht voor te bereiden staat op de website van de maatschappij: info over visa, paspoorten en bagage (Qatar Airways laat tot 30 kilogram bagage toe!)… Als u op de dag van uw vertrek in Brussels Airport aankomt, zorgt de maatschappij ervoor dat u probleemloos kunt inchecken en staat zij klaar om uw vragen te beantwoorden. Zodra u uw bagage heeft afgegeven en de noodzakelijke controles achter de rug zijn, kunt u aan boord gaan. Samen met de andere passagiers neemt u plaats in het vliegtuig, waar uw handbagage keurig wordt opgeborgen.

Echte service aan boord
De vloot van Qatar Airways is niet ouder dan vijf jaar. Ze is dan ook modern en comfortabel en dat valt meteen op: ruime zetels, voldoende plaats in de cabine, individueel Entertainment scherm met een ruime keuze aan films, series, concerten en documentaires, wifitoegang, ledverlichting… Op nachtvluchten is er voor iedereen een kit met een slaapmasker, een paar extra sokken en een tandenborstel. Dekens en kussens zijn uiteraard ter beschikking. Ook de maaltijden staan op een hoog kwaliteitsniveau en er is een ruime keuze aan dranken die ook buiten de maaltijden verkrijgbaar zijn.

Welkom in de luchthaven van Doha
Alle vluchten maken een tussenlanding op de internationale luchthaven Hamad, in Doha. De transfertijd kan kort zijn, maar kan ook enkele uren duren. Dat is geen reden voor bezorgdheid, integendeel: Hamad is immers een grote moderne luchthaven, waar u wat kunt drinken of een hapje kunt eten in een van de vele restaurans. Of u kunt gaan shoppen in een van de grootste taksvrije zones ter wereld. Ook is de luchthaven voorzien van relaxruimtes waar passagiers in alle rust kunnen verpozen in kantelbare zetels. Tegen betaling kunt u er ook gebruikmaken van de wellnessvoorzieningen of de sportzaal. Voor wachttijden van meer dan acht uur biedt Qatar Airways een tussenstoppakket aan met visum, transfer naar een hotel en maaltijden.

Speciale aandacht voor gezinnen
Ouders met een kind mogen eerst instappen. Ook kan u een babybedje reserveren en een babykit krijgen (luiers, potjes met aangepaste voeding, een zuigfles en knuffeldieren). Aan boord zorgt kinderclub Oryx, met zijn vijf personages (de tweelingantilopes Orry en Orah, Kamil de kameel, Faaiz de valk en Farrah de woestijnvos) ervoor dat iets grotere kinderen de hele vlucht worden bezig gehouden. Voor jonge ouders een garantie voor een ontspannen vlucht. Tijdens de tussenstop in Doha kunnen de kinderen terecht in een reeks interactieve speelruimten die over de luchthaven verspreid liggen.

Kies uit onze selectie van bestemmingen en boek uw reis met Qatar Airways vóór 31 januari voor een vlucht tussen 1 januari 2019 en 15 juni 2019 en u geniet een korting van 10% in Economy- of Businessclass.
Dit aanbod geldt voor de volgende bestemmingen: Bangkok, Phuket, Colombo, Kaapstad, Bali, Manilla, Ho-Chi-Minh Stad, Kuala Lumpur, Windhoek, Kathmandu, Hanoi, Krabi, Singapore, Johannesburg, de Seychellen, de Malediven, Muscat, Jakarta.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met BrandTales, de branded content afdeling van De Persgroep Advertising en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.
Dossier Qatar Airways
Dossier Qatar Airways

Lees alle artikels

nieuws

cult

zine