5 goede redenen om DM Plus te gebruiken

Hoe inloggen op DM+?

Welkom bij DM+

Met DM+ gaat de digitale nieuwswereld van De Morgen voor u open. Lees er al onze betalende artikels, krijg elke dag primeurs en geniet van uw exclusieve voordelen. En enkel abonnees hebben toegang!

U krijgt meer

Als abonnee leest u op DM+ alle betalende artikels. In DM+ SELECT vindt u verder de beste artikels uit de Volkskrant en de New York Times, geselecteerd door de redactie van De Morgen.

Altijd en overal

Lees elke dag onze online artikels

Via demorgen.be en onze DM nieuwsapp kunt u alle artikels van De Morgen op ieder moment van de dag lezen op uw tablet, smarthphone of pc.

Download de digitale krant

U kunt de volledige digitale krant downloaden en lezen op uw smartphone, tablet of pc. Op uw pc leest u de krant via DM+ KIOSK, op uw smartphone en tablet via onze DM krantenapp.

Gratis tickets & straffe kortingen

De Morgen houdt van cultuur, en u geniet mee. Als abonnee krijgt u elke week extra voordelen, kortingen en gratis tickets. Die vindt u overzichtelijk gebundeld in DM+ VOORDELEN.

Elke avond primeurs in uw mailbox

Als abonnee ontvangt u dagelijks onze DM+ nieuwsbrief en krijgt u zo elke avond al 3 tot 5 straffe stukken uit de krant van de volgende ochtend.

Ontvangt u deze nieuwsbrief niet? Ga dan naar demorgen.be/profiel en pas gemakkelijk uw nieuwsbrief-voorkeuren aan.

Duik in ons enorme archief

Als abonnee kunt u onbeperkt het archief van de krant en de website raadplegen tot meer dan 10 jaar terug. Log in en gebruik de zoekfunctie op demorgen.be.

terug

Hoe inloggen op DM+

Als abonnee kan u simpel en snel genieten van DM+. Ontdek hieronder hoe u in enkele stappen inlogt of een profiel aanmaakt.

Hoe maak ik een profiel aan

  1. Ga naar demorgen.be/registratie
  2. Vul uw e-mailadres in en kies een wachtwoord
  3. Ga naar instellingen - abonnement - en koppel uw abonnement met uw abonneenummer
  4. U hebt nu volledige toegang tot DM+ en de digitale krant. Met deze gegevens logt u ook in op onze kranten- en nieuwsapp.

Hoe log ik in op DM+

  1. Ga naar demorgen.be/login
  2. Log in met uw e-mailadres + wachtwoord
  3. U hebt nu volledige toegang tot DM+ en de digitale krant. Met deze gegevens logt u ook in op de kranten- en nieuwsapp.