Winterse lunch in De wulf
Varkenskrokant, warmoes
Krokante ui
Gefermenteerde wortel
Rode biet, yoghurt
Gebrand brood, maroilles
Slakken uit Comines
Makreel, barbarakers, groene radijs
Rammenas, noordzeesepia, karnemelk, muurkruid
Scheermesschelp, weisaus, gepekelde koolrabi
Geroosterde winterprei, kwartelei, gefermenteerd preisap
Coquille uit Duinkerken, algen uit Audresselles
Noordzeekrab, 'kerremelkstampers'
Tarbot, mosterd, ui, kervel
Knolselder in zoutkorst gegaard
Schouderstuk van West-Vlaams rood rund (vier maanden gerijpt),
Aardappel, vieux-gris de Lille, jus van wilde champignons
Aardpeer
Crémet du Cap Blanc-Nez, rozenbottel
Yoghurt, duindoornbes, wortel
Speculoos, hooi
Appel, rozemarijn
125 euro, met aangepaste natuur wijnen: 205 euro