Maandag 24/06/2019

Wie maakte welke simpele kost?

Sergio Herman: sloot eind 2013 het driesterrenrestaurant Oud Sluis, maar baat wel nog The Jane (twee sterren) in Antwerpen en Pure C (één ster) uit. Op 3 juni opent zijn eerste Frites Atelier in Den Haag, later dit jaar zouden nog vijf andere zaken volgen.

Jeroen Meus: sloot in 2014 zijn toprestaurant Luzine. Afgelopen juli opende hij het haute dog-restaurant Würst in Leuven. Wegens groot succes volgt komende zomer een tweede restaurant in Gent.

Kobe Desramaults: sluit eind dit jaar zijn met één Michelinster bekroonde restaurant In De Wulf. Opende in 2011 bistrokeuken De Vitrine en in 2014 De Superette in Gent, een bakkerij met pizzarestaurant.

Wim Ballieu: verkocht in 2014 zijn conceptcateringzaak Alfin. In 2012 opende hij zijn gehaktballenrestaurant Balls 'n Glory in Gent, ondertussen bestaan er al vier vestigingen in Vlaanderen.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van De Morgen rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info@demorgen.be.
© 2019 MEDIALAAN nv - alle rechten voorbehouden