gesponsord

Super gezond: carpaccio van rode biet en ricotta

"Zwaar feestje achter de rug? Rode biet op je bord! Dit hemelse gerecht is niet enkel fijn voor de lijn, rode bieten zitten ook boordevol mineralen, vitaminen en antioxidanten. Die werken zuiverend voor je lichaam en verhelpen in no time dat katertje."

Check het volledige recept op www.foodiefiles.be!

Honger naar meer? Carmen wordt opgevolgd door andere verrassende toptalenten en foodfans zoals BBQ-meester Yves Van De Ven (blog: Coolinary), reis-en foodjunk Els Sirejacob (blog: Elisa kookt) en tomatenliefhebster Sophie Charlier (blog: Tomate Cerise). Ontdek ze allemaal op www.foodiefiles.be.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met BrandTales, de branded content afdeling van De Persgroep Advertising en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.
Dossier Lekker vers & snel op tafel
Dossier Lekker vers & snel op tafel

Lees alle artikels