Zondag 05/04/2020

Binnenland

Slagerij Dierendonck opent ateliers in Brussel

Hendrik Dierendonck. Beeld Thomas Legreve

Slagerij Dierendonck breidt uit. Hendrik Dierendonck opent binnenkort een zaak in de Sint-Katelijnestraat in Brussel, in de buurt van de Beurs. Hij neemt de vestiging van de Ierse slager Jack O’Shea over.

De nieuwe ateliers zullen in de herfst openen. “Ambacht, terroir (West-Vlaams rood rund, red.) en passie zijn de steunpunten van onze beenhouwerij. Onze nieuwe ateliers hebben ervoor gezorgd dat we onze waarden in Brussel kunnen vertegenwoordigen”, klinkt het op de Facebookpagina van Hendrik Dierendonck. De ateliers van Dierendonck komen in de plaats van de Ierse slagerij Jack O'Shea, die enkele dagen geleden de deuren sloot. 

In Sint-Idesbald bouwde slagerij Dierendonck een enorme reputatie op. Hendrik Dierendonck zette daar de zaak van zijn vader Raymond verder.  De komst naar Brussel is goed nieuws voor verscheidene restaurants in de hoofdstad die het vlees van Dierendonck serveren. 

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234