Vrijdag 09/12/2022

SASKIA DE COSTER

Als je vindt dat Astrid Bryan oninteressant is, dan heb ik goed nieuws. Kim Kardashian is nog vele malen oninteressanter. Toen God de wereld een paar eeuwen geleden schiep, was het zijn plan om een aantal oninteressante mensen te scheppen omdat er verschil moet bestaan op aarde, yin en yang, contrast tussen goed en kwaad, bloemkool en spitskool, oninteressante luitjes en boeiende figuren als Pieter de Crem en Polydoor Terhegge. Maar God is zo goed dat zelfs God zelf niet altijd kan inschatten hoe goed Hij wel is en dus schiep Hij per ongeluk een paar zwaar overdreven oninteressante mensen. Nu is Kim Kardashian zo oninteressant dat God eigenlijk dacht haar in de montagekamer van The World: the final countdown eruit te cutten maar Hij is het domweg vergeten omdat ze dus werkelijk niets uitvreet. En wat krijg je dan, door één moment nalatigheid? Tot Gods frustratie is Madam Kardashian geen airbag of geen hamerslingerclubcafetariauitbaatster geworden, maar een matras en verdammt ook een wereldster, dankzij een filmpje waarin ze toont dat ze copuleert en een dikke poep heeft.

Van alle vrouwen met een dikke poep heeft Kim de dikste. Triple cheeseburgers deluxe alleen volstaan niet. Regelmatig tikt ze ook nog eens via Bart Debie bilspiergroeistimulerende doping van sumoworstelaars op de kop. Beweert Debie tenminste. De Staatsveiligheid laat deze uitspraken voorlopig passeren. Volgens mijn infiltrant zal Debie morgen naar de pers stappen met de mededeling dat hij inderdaad niet zo heel veel tijd heeft besteed aan het mol zijn van het Vlaams Belang, maar dat hij wel voltijds handlanger is geweest van Kim K.

Op haar Twitteraccount zegt Kim Kardashian aanhoudend: Oh My God, xxoxoxox, wow, kisses, #xxx en #Cartier. Terwijl ze doorgaans met foto's en voornoemde kreten haar zeventien miljoen Twittervolgelingen van naaldje tot draadje op de hoogte houdt van haar beresaaie activiteiten - een honderste waxing van haar knevel, een miljoenste bad voor haar bever, tiende opening van een milkshakebar - kon mijn gedegen onderzoeksjournalistieke blik vrijdag iets bijzonders merkwaardigs opmerken. Op vrijdag tweette La Kardashian deze volledige volzin, opgebouwd uit onderwerpen, werkwoorden en nog van alles: "When you love what you have, you have everything you need". Een cliché om u tegen te zeggen. Dat was ook God niet ontgaan.

De Kardashiaanse volzin was voor Hem de druppel. Zolang Kardashian op haar domein bleef, kon God haar nog tolereren. Maar als zij werkelijk dacht dat zij zomaar indringende levenswijsheden kan doodslaan met haar clichés, dan ging ze te ver. Opeens werd God zo furieus dat Hij besliste om Kardashian met een ander cliché dood te slaan, eentje vermomd als meteoriet ter grootte van haar achtersteven. In een moment van totale zinsverbijstering heeft Hij domweg verkeerd gemikt. Het zijn weer de baboesjka's die in de vrieskou scherven mogen vegen.

God kennende zal hij het hierbij niet laten. Mijn infiltrant in de hemel beweert dat Hij niet zal rusten voor hij Kim te rusten heeft gelegd. Om verdere collateral damage te vermijden, heb ik haar zopas via Twitter uitgenodigd voor de opening van een milkshakebar midden in de Sahara. Daar kan een meteoriet niet zoveel aanrichten. Join the fight en tweet massaal zoals ik deed: @KimKardashian please be central guest opening milkshakebar in Sahara. Kisses! #Cartier

Op 11 maart ligt haar nieuwe roman "Wij en ik" in de winkel'? Dat zou groots zijn.

Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek.

Neem een abonnement op De Morgen


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234