Zondag 05/02/2023

Tv-seriesDe Morgen gidst

Ricky’s rouwproces: de beste series van het moment op Netflix, Streamz, Disney+ en VRT NU

Ricky Gervais in 'Afterlife'. Beeld Ray Burmiston
Ricky Gervais in 'Afterlife'.Beeld Ray Burmiston

De Morgen gidst u door de allerbeste reeksen die er op tv en uw computerscherm te zien zijn

Cultuurredactie

Het was schrikken toen Ricky Gervais - het genie achter The Office - zijn nieuwe reeks After Life op de wereld losliet. Daarin speelt hij Tony, een journalist bij een suf krantje die na de dood van zijn vrouw zijn verdriet op de wereld afreageert. De serie is aan het laatste seizoen toe. Tony ziet eindelijk wat licht aan het eind van de tunnel.

After Life, nu op Netflix

Alweer een virus

Uit 'Station Eleven'. Beeld Streamz
Uit 'Station Eleven'.Beeld Streamz

Het gaat over een pandemie, maar geef Station Eleven toch maar een kans. De tiendelige miniserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Emily St. John en vertelt het verhaal van een stel rondreizende acteurs die proberen om de oude cultuur in ere te herstellen nadat een griepvirus de mensheid bijna kopje-onder deed gaan.

Station Eleven, vanaf 19 januari op Streamz

Thriller met pompons

Uit 'Cheer', seizoen 2. Beeld Netflix
Uit 'Cheer', seizoen 2.Beeld Netflix

Het eerste seizoen van Cheer, een docureeks over de cheerleaders van Navarro College, werd bedolven onder de positieve reacties én kreeg een Emmy. In seizoen twee meer halsbrekende stunts. Maar ook de pandemie en de beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van een van de team­leden drijven de spanning op.

Cheer, nu op Netflix

Seks, drugs en socials

Hunter Schafer en Zendaya in 'Euphoria'. Beeld Streamz
Hunter Schafer en Zendaya in 'Euphoria'.Beeld Streamz

Het eerste seizoen van Euphoria werd onder lof bedolven. Vooral de wijze waarop de reeks het bewustzijn rond inclusiviteit, gender en seksualiteit vergrootte zonder belerend te zijn, leverde applaus op. Nu is er een tweede seizoen waarin hoofdrolspelers Hunter Schafer en Zendaya zich een weg banen in een wereld van seks, drugs en sociale media.

Euphoria, vanaf 10 januari op Streamz

Spoorloze bankovervaller

Uit 'Anxious People'. Beeld Netflix
Uit 'Anxious People'.Beeld Netflix

Wie Scandinavische krimi zegt, denkt aan donkere decors, dreigende dennenbossen en norse rechercheurs. De Zweedse reeks Anxious People kiest voor een andere aanpak. Het begint nog wel met een bankoverval maar wanneer die mislukt en de overvaller een huis binnenstormt krijgt het verhaal een absurde, komische wending.

Anxious People, nu op Netflix

Taaie tante

Jodie Turner-Smith als Anne Boleyn. Beeld rv
Jodie Turner-Smith als Anne Boleyn.Beeld rv

De Britse koning Henry VIII hield er in totaal zes vrouwen op na. De tweede in het rijtje, Anne Boleyn, was veruit de beruchtste. Van 1533 tot 1536 was ze koningin. Tot bleek dat ze de koning geen kinderen kon schenken en hij haar liet onthoofden. Deze minireeks focust op de laatste maanden van haar leven, waarin ze beschuldigd wordt van verraad.

Anne Boleyn, nu op Streamz

Herkansing voor middeleeuwse superheld

Geralt van Rivia op monsterjacht, in 'The Witcher'.  Beeld Netflix
Geralt van Rivia op monsterjacht, in 'The Witcher'.Beeld Netflix

Met The Witcher wilde Netflix in het gat springen dat na Game of Thrones in het tv-landschap was achtergebleven. Dat lukte maar half. De lotgevallen van Geralt van Rivia, een soort middeleeuwse superheld die op monsters jaagt, boeiden in het eerste seizoen nooit echt. Met dit tweede seizoen mag Geralt nog een poging wagen.

The Witcher, nu op Netflix

Wereldreis met Will

Will Smith in de natuurserie ‘Welcome to Earth’. Beeld AP
Will Smith in de natuurserie ‘Welcome to Earth’.Beeld AP

Nu Sir David Attenborough steeds minder vlot uit de voeten kan, staan zijn opvolgers te dringen. Will Smith is een van die troonpretendenten. Met Welcome to Earth zet hij zijn sollicitatie kracht bij. In deze reeks reist Smith de wereld rond om de grootste wonderen van onze planeet te ontdekken. Benieuwd wat Sir David ervan vindt.

Welcome to Earth, nu op Disney+

Krachtmeting

Uit: ‘Gomorra’. Beeld Streamz
Uit: ‘Gomorra’.Beeld Streamz

In het vijfde en laatste seizoen van Gomorra wordt de strijd tussen de verschillende Napolitaanse maffiaclans eindelijk beslist. ‘Capo’ Gennaro ‘Genny’ Savastano lijkt de macht naar zich toe te trekken. Tot plots Ciro Di Marzio, van wie iedereen dacht dat hij dood was, weer zijn opwachting maakt.

Gomorra, nu op Streamz

Spraakmakende vrouwen

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker en Cynthia Nixon op de set van 'And Just Like That'. Beeld GC Images
Kristin Davis, Sarah Jessica Parker en Cynthia Nixon op de set van 'And Just Like That'.Beeld GC Images

Ooit was Sex and the City spraakmakend. De reeks liep van 1998 tot 2004 en toonde vier vrijgevochten vrouwen met een glamoureus leven in New York. Ook de opvolger And Just Like That wil taboes doorbreken. De makers hebben alvast hun best gedaan om de cultreeks naar het nu te tillen, met een New York waar eindelijk ook niet-witte mensen blijken te wonen.

And Just Like That, nu op Streamz

Duitse cold case

Birgit Meier. Beeld Netflix
Birgit Meier.Beeld Netflix

In 1989 verdween Birgit Meier uit haar huis in Lüneburg, een stadje ten zuiden van Hamburg. Wie haar vermoordde, werd nooit duidelijk. Tot haar broer, een politiecommissaris, na zijn pensionering een team van geestverwante speurders op leeftijd samenstelde die de cold case op zich namen. In vier verbijsterende, nauwgezet vertelde afleveringen zie je hoe de vork in de steel zat en de collega’s van de broer de ene na de andere fout begingen.

Dig Deeper - Das Verschwinden von Birgit Meier, nu op Netflix

Op de veertien hoogste bergen

Nirmal 'Nimsdai' Purja in de reeks die over hem werd gemaakt. Beeld Netflix
Nirmal 'Nimsdai' Purja in de reeks die over hem werd gemaakt.Beeld Netflix

De Nepalees Nirmal Purja (38) beklom in wereldrecordtijd alle veertien bergtoppen boven de 8.000 meter. De ex-militair deed dat op een manier die zelfs de meest geharde klimmers met verstomming sloeg. Deze docu toont wie deze man is die zichzelf als ‘de echte James Bond’ omschrijft en wiens missie het is om ‘de wereld te inspireren’.

14 Peaks: Nothing Is Impossible, nu op Netflix

Drie Maradona’s

De hoofdrolspelers in 'Maradona: Blessed Dream'. Beeld Prime Video
De hoofdrolspelers in 'Maradona: Blessed Dream'.Beeld Prime Video

Oké, over Maradona is al heel veel te zien, met de fantastische docu van Asif Kapadia wellicht als hoogtepunt. Wat nog ontbrak was een fictieserie. De tiendelige Argentijnse reeks Maradona: Blessed Dream vult die lacune. Drie acteurs spelen hem na in diverse fases van zijn carrière. Niet elke vertolker lijkt sprekend op de legende, maar wie dat door de vingers ziet, krijgt een aardig beeld van de beste voetballer ooit.

Maradona: Blessed Dream, nu op Amazon Prime Video

El final de la casa

La casa de papel was nog niet zo gek lang geleden een enorme hit op Netflix, maar met de release van de nieuwe seizoenen taande ook de populariteit. Tijd om er een punt achter te zetten, dus. In de laatste afleveringen - deel twee van seizoen vijf - komt het tot een totale oorlog tussen de politie en de overvallers. De makers testten naar eigen zeggen 33 verschillende eindes voor ze tevreden waren.

La casa de papel, nu op Netflix

De kluis gekraakt

In de strijd met Netflix en co. heeft Streamz veel inspanningen geleverd om Vlaamse series te lan­ceren. Met wisselend succes. Met De kraak gooit het een nieuwe veelbelovende reeks in het aanbod. Het verhaal draait rond een jonge hacker die door een oplichters­bende gevraagd wordt een internationale bank digitaal te kraken.

De kraak, nu op Streamz

Inkijk in The Beatles

Waren de opnames van Let It Be het begin van het einde voor The Beatles? Ja, wordt al jaren gezegd. Nee, moet blijken uit The Beatles: Get Back. Regisseur Peter Jackson kon putten uit 57 uur aan beel­den en 150 uur audio­ma­te­riaal gemaakt bij de opnames van de plaat. Een zes uur durende documentaire toont de band zoals u die nog nooit zag.

The Beatles: Get Back, nu op Disney+

Israëlisch familiedrama

Halfweg de jaren 80 stond Jeruzalem en bij uit­breiding heel Israël op stelten door een bizar fa­miliedrama. Een 14-jarige jongen vermoordde zijn vader, moeder en twee zussen met het dienstwapen van zijn vader, reservist in het leger. De vierdelige docureeks The Motive gaat op zoek naar antwoorden op de vragen die er na al die jaren nog steeds zijn.

The Motive, nu op Netflix

Magisch vervolgverhaal

De nieuwste fantasyreeks van Amazon Prime heet The Wheel of Time, gebaseerd op de bestsellers van Robert Jordan. Magiër Moiraine Damodred (Rosamund Pike) moet de mensheid zien te redden, maar dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Jordan had veertien boeken nodig om het verhaal te vertellen, bij Amazon hebben ze al een tweede seizoen besteld.

The Wheel of Time, nu op Amazon Prime

Tijgervrienden op herhaling

Tijdens de eerste lockdown hielden de avonturen van Joe Exotic en zijn maffe tijgervrienden de wereld in hun ban. Net nu er weer zo’n periode van intensief bankhangen zit aan te komen, komt Netflix met een tweede seizoen van Tiger King. Succes verzekerd dus. Hoewel, Joe zit in de cel. Het is aan andere protagonisten om de hoofdrol op te eisen.

Tiger King, nu op Netflix

Pillendraaiers

Met de miniserie Dopesick richt Disney de schijnwerper op de – vooral in de VS – steile opgang van verslavende pijnstillers als OxyContin en fentanyl. De reeks vertelt vanuit verschillende invalshoeken hoe de situatie zo kon ontsporen. Van de lokale huisdokter die eerst niet goed beseft wat hij voorschrijft, tot de Sacklers, de eigenaars van het bedrijf dat de pillen maakt.

Dopesick, nu op Disney+

Losbandige lerares

Wie op zoek is naar een reeks die wat lucht en licht kan brengen, moet misschien Head of the Class proberen, een sitcom van de hand van Bill ­Lawrence, de man achter Scrubs en Ted Lasso. Een middelbare school wordt bevolkt door leergierige studenten die van examen naar examen leven. Tot een lerares verschijnt die hen het echte leven in probeert te sleuren.

Head of the Class, nu op Streamz

Op de knieën voor Colin

Racisme is een vast thema in het werk van regisseur Ava DuVernay. In Colin in Black and White gebruikt ze leven en werk van football­ster Colin Kaepernick als kapstok om het racisme in de VS aan te klagen. Kaepernick is de man die het voor de Black Lives Matter-beweging opnam door voor de wedstrijd tijdens het spelen van het volkslied te knielen. Hij betaalde er een hoge prijs voor.

Colin in Black and White, nu op Netflix

Koele seriemoordenaar

De koele seriemoordenaar Dexter Morgan groeide een aantal jaar geleden uit tot een televisiefenomeen. Met dank aan de acteerprestaties van de Michael C. Hall. Tien jaar na de feiten maakt de killer zijn comeback in Dexter: New Blood. Hij leeft ondergedoken in een stadje in de staat New York. Hij lijkt dan wel gelukkig, al snel blijkt dat zijn bloeddorst niet volledig verdwenen is.

Dexter: New Blood, vanaf 8 november op Streamz

Atypische moordenaar

Toen de Zweedse premier Olof Palme in 1986 werd neergeschoten, tastte de politie in het duister. Maar liefst 130 mensen bekenden de moord, maar nooit kon de zaak worden opgehelderd. Tot de politie vorig jaar bekendmaakte dat de moordenaar Stig Engström heette, een verzekeringsbediende die in 2000 uit het leven stapte. The Unlikely Murderer schetst een beeld van de man.

The Unlikely Murderer, nu op Netflix

Hersendood

Alles wat uit Korea komt, wordt tegenwoordig een succes. Dus springen ze bij Apple TV+ op die trein. In de zesdelige thrillerreeks Dr. Brain slaagt een briljant neurochirurg erin gedachten te lezen door zijn brein aan dat van zijn ‘slachtoffers’ te linken. Wanneer zijn gezin in duistere omstandigheden om het leven komt, gaat hij op zoek naar antwoorden in het brein van de doden.

Dr. Brain, nu op Apple TV+

Donkere humor

What We Do in the Shadows is een fictieve docureeks over vier vampiers die op Staten Island een flat delen. Daar moeten ze proberen om hun eeuwenoude gewoontes in een moderne setting in te passen. De reeks is gebaseerd op de ­gelijknamige film uit 2014 en is in de VS al langer een succes. Nu is ze voor het eerst ook bij ons te zien.

What We Do in the Shadows, nu op Disney+

Propere handen

Dat er achter de schermen van het profvoetbal wel vaker onfrisse spelletjes worden gespeeld weten we in België al langer. De nieuwe internationale ­fictiereeks The Window zoomt in op de transfercarrousel die zich elk seizoen weer op gang trekt. De reeks volgt een jong voetbaltalent dat op het verlanglijstje van veel ­internationale topclubs staat. Met alle getouwtrek van dien.

The Window, vanaf 3 november op Streamz

Megafoongeschal en complotdenken

Met Inside Job komt Netflix met een animatiereeks die perfect aansluit bij de tijdgeest. De serie speelt zich af in de kantoren van Cognito, een ultragehei­me dienst die ervoor moet zorgen dat de mensheid en masse blijft geloven dat de maanlanding echt is en dat aliens niet bestaan. Over duivelse vaccins met microchips wordt voorlopig niet gerept. Misschien is dat iets voor seizoen 2.

Inside Job, nu op Netflix

Tieners op de vlucht

Vier inheemse tieners wagen zich in Reservation Dogs aan overvallen en diefstallen in een poging genoeg geld bijeen te krijgen om hun reservaat in Oklahoma te ruilen voor een ­verlengd verblijf in het exotische Californië. Hoewel de reeks nadrukkelijk knipoogt naar Quentin Tarantino’s debuut Reservoir Dogs is dit geen bikkelharde misdaadserie, wel een bitterzoete komedie.

Reservation Dogs, nu op Disney+

Niks veranderd

Fans van Curb Your Enthusiasm kunnen zich in de handen wrijven. Nadat Larry David, brein achter en hoofdrolspeler van de reeks, hen zes jaar liet wachten op seizoen 9 en dan nog eens drie jaar op jaargang 10, komt hij nu na amper 18 maanden met een vervolg. Met de slogan ‘the world has changed, but he hasn’t’ pikt Larry de draad gewoon op waar hij hem voor corona liet liggen.

Curb Your Enthusiasm, vanaf 25 oktober op Streamz

Mediatiek familiedrama

De bitse strijd om het zakenimperium van de familie Roy was vorig jaar goed voor een Golden Globe én een Emmy Award. En het derde seizoen van Succession belooft nog meer vuurwerk. Niet alleen loopt de spanning tussen pater familias Logan Roy en zijn nageslacht verder op: met Alexander Skarsgård en Adrien Brody krijgt ook de cast een forse kwaliteitsinjectie.

Succession, vanaf 18 oktober op ­Streamz (wekelijks een nieuwe aflevering)

Dromen zijn bedrog

Wanneer Máximo een job in een vakantieresort van Acapulco weet te versieren, is dat voor hem een droom die in vervulling gaat. Maar de job van zijn leven blijkt al snel een stuk minder idyllisch dan hij zich had voorgesteld. Acapulco werd geschreven met de komedie How to Be a Latin Lover in het achterhoofd en staat garant voor een nostalgische trip richting jaren 1980.

Acapulco, nu op Apple TV+

Klassieke krimi

Dat Scandinavische misdaadseries wereldwijd een begrip werden hebben ze in het Hoge Noorden voor een groot stuk aan Søren Sveistrup te danken. De man die de scenario’s voor The Killing schreef, komt nu met een nieuwe reeks op de proppen. In Kastanjemanden wordt jacht gemaakt op een misdadiger die bij zijn slachtoffers poppetjes gemaakt uit kastanjes achterlaat.

Kastanje­manden, nu op Netflix

Een stukje ruimtevaartgeschiedenis

Na de dramaserie The Right Stuff brengt Disney+ nu een stukje recentere ruimtevaartgeschiedenis in beeld. In de zesdelige docureeks Among the Stars wordt de camera op het internationale ruimtestation ISS gericht. Daar moesten de astronauten in de herfst van 2019 een levens­gevaarlijke reparatiemissie uitvoeren waar geen enkele handleiding voor bestond.

Among the Stars, nu op Disney+

Voer voor nachtmerries

Sinds de jaren 80 houdt de rosse pop Chucky al heel wat filmfans wakker. In een poging ook de jongere generaties inspiratie voor nachtmerries te bezorgen, verhuist Netflix het psychopatische speelgoed nu naar het kleine scherm. In de nieuwe reeks tikt een tiener op een rommelmarkt een roodharige pop op de kop. Waarna naar aloude gewoonte de hel uitbarst.

Chucky, vanaf 13 oktober op Streamz

Sjoemelende topsporters

Niet alleen bij ons wordt er gesjoemeld in de sport. De docureeks Bad Sport brengt de meest legendarische frauderende sporters in beeld. We maken kennis met figuren als autopiloot Randy Lanier, die zijn raceteam ­financierde door marihuana te smokkelen, of cricketspeler Hansie Cronjé, die op niet geheel koosjere wijze met gokkantoren allerhande samenwerkte.

Bad Sport, nu op Netflix

Erg rauwe werkelijkheid

Alex is een jonge moeder die probeert te overleven nadat ze is ontsnapt uit een gewelddadige relatie. Met een baantje als huishoudster hoopt ze zichzelf en vooral haar dochter een betere toekomst te bezorgen. De ­mini­serie Maid is gebaseerd op de ­autobiografische bestseller Maid: Hard Work, Low Pay, and a ­Mother’s Will to Survive van ­Stephanie Land.

Maid, nu op Netflix

Ambitieuze scifi

De Foundation-boekenreeks van Isaac Asimov werd steevast als onverfilmbaar bestempeld. Maar in tijden waarin streamingdiensten elkaar overbluffen, kan veel meer dan gedacht. David S. Goyer, de scenarist van de Dark Knight-trilogie, hoopt Asimovs verhaal in acht seizoenen van tien afleveringen te vertellen. Fans van de betere scifi kunnen nog jaren op beide oren slapen.

Foundation, nu op Apple TV+

Tijdreizigers

Aanvankelijk zijn de teerputten in hartje Los Angeles waar het in La Brea om draait een toeristische ­bezienswaardigheid. Maar wanneer de putten plots in een gigantisch zinkgat veranderen, sleuren ze grote delen van de omgeving en de mensen die daar wonen mee. De slachtoffers belanden in de onherbergzame prehistorie. Enkel door samen te werken ­maken ze kans op overleven.

La Brea, nu op Streamz

Horroreiland

Nu de dagen korter en de nachten donkerder worden halen ze bij Netflix traditiegetrouw wat horror van het schap. Blikvanger is Midnight Mass, een reeks van Mike Flanagan, die ons al de stuipen op het lijf joeg met The Haunting of Hill House. In Midnight Mass doet een charismatische priester zijn intrede op een eiland, waarna de bewoners een voor een veranderen in religieuze fanaten.

Midnight Mass, nu op Netflix

Met uitsterven bedreigd

Eerst was er de strip, nu is er ook de tv-serie. In Y: The Last Man vallen alle mannen plots dood neer. Aan de inderhaast verkozen – uiteraard vrouwelijke – president van de VS om het hoofd te bieden aan de uitdagingen waar een wereld zonder mannen haar voor stelt. Uitdagingen die er niet minder op worden wanneer plots blijkt dat één man zijn seksegenoten heeft overleefd.

Y: The Last Man, nu op Disney+

Voor de goede zaak

Al drie seizoenen lang geeft Billy Bob Thornton in Goliath op onnavolgbare wijze gestalte aan Billy McBride. Een aan lager wal geraakte advocaat die bij wijze van boetedoening voor zijn misstappen in de rechtbank de strijd aanbindt tegen onrechtvaardigheid. In het vierde en laatste seizoen mikt hij hoger dan ooit door de farma-industrie in het ­vizier te nemen.

Goliath, nu op Amazon Prime

Over de regenboog

Dat ons land dezer dagen het decor vormt voor het WK wielrennen zal u niet ontgaan zijn. Om dat feest wat extra luister bij te zetten is er nu de negendelige docureeks Regenboog, waarin Lud­wig Bollaerts alle WK’s die in ons land werden verreden op geheel eigen wijze reconstrueert. Via drie thema’s, gespreid over telkens drie afleveringen, fiets je door de geschiedenis van de WK’s in België.

Regenboog, nu op Streamz

Reputatieschade

Sex Education, de Britse Netflix-reeks waarin alles draait om seks, liefde en opspelende puberhormonen, is aan het derde seizoen toe. Otis - de minderjarige seksgoeroe waar het in Sex Education om draait - loopt nog steeds school op Moordale. Daar probeert het nieuwe schoolhoofd Hope de reputatie van het onderwijsinstituut op te poetsen. Geen makkelijke opdracht.

Sex Education, nu op Netflix

Lachen met corona

Drie coronagolven, twee lockdowns en het enorme aandachtstekort dat daaruit voortvloeide zetten comedian Xander De Rycke aan tot het schrijven van een show rond het virus. In Uitgerust en immuun vertelt hij over zijn ervaringen tijdens de ­pandemie. Daarbij gaat het over coronabeleefdheid, erectieversterkende middelen en hoe hij zelf het slachtoffer werd van covid.

Uitgerust en immuun, nu op Streamz

Huwelijk in verval

Ingmar Bergman gaf ons met Scenes from a ­Marriage in 1973 al eens een intieme inkijk in het huwelijksleven. Nu mag regisseur Hagai Levi dat kunstje overdoen. Een moeilijke oefening, maar Levi bewees met The Affair al dat hij zo’n liefdes­verhaal in beeld kan brengen. ­Bovendien krijgt hij met Jessica Chastain een geweldige hoofd­rolspeelster cadeau.

Scenes from a Marriage, vanaf 12 september op Streamz

Van Belgische makelij

In het eerste seizoen van het haast volledig in België opgenomen Into the Night werd zonlicht plots een dodelijk fenomeen. Enkel een handvol gelukkigen slaagde erin om aan boord van een vliegtuig dat zonlicht te ontlopen. In het tweede seizoen hebben de overlevers hun toevlucht gezocht in een Sovjet-­bunker. Maar ook daar is het minder veilig dan het lijkt.

Into the Night, nu op Netflix

Cluedo voor beginners

In Only Murders in the Building begint alles met de vondst van een lijk in een exclusief appartementsgebouw in New York. Dat inspireert drie bewoners om op eigen houtje op zoek te gaan naar de moordenaar. Met de bedoeling er minstens een boeiende podcast aan over te houden. Originele whodunit met Steve Martin, Selena Gomez en Martin Short in de hoofdrollen.

Only Murders in the Building, nu op Disney+

Humor met dubbele bodem

In Kevin Can F**K Himself maken we kennis met Allison McRoberts – rol van Annie Murphy uit Schitt’s Creek. Zij wil af van haar huwelijk met de Kevin uit de titel. Dat verhaal wordt verteld in twee arena’s. Een sitcom waarin Allison het gewillig slachtoffer is van Kevins seksistische grappen en de wereld buiten de filmset waarin Allison feller van zich afbijt. Origineel, bevreemdend én verslavend.

Kevin Can F**K Himself, nu op Amazon Prime Video

De Beatles gefileerd

De legendarische producer Rick Rubin dook de ­studio in met Paul McCartney. Niet om een resem nieuwe songs op te nemen, wel om in de song­catalogus van The Beatles te duiken. In McCartney 3,2,1 ontleden en becommentariëren ze zes afleveringen lang de populairste en meest intrigerende songs die de Fab Four op hun indrukwekkende lijstje hits staan hebben.

McCartney 3,2,1, nu op Netflix

Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek.

Neem een abonnement op De Morgen


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234