Donderdag 22/08/2019

radio select

VOOR DE DAG Radio 1 6.00

Met bijdragen over Carl Philip Emmanuel Bach: een schat aan partituren gevonden in het staatsmuseum van Kiev, het inzetten van Seaking-helikopters op zee en de dieren van de Zoo van Zwartberg die een nieuwe stek hebben in het Waalse Coutisse.

DE ZUIDKANT Radio 1 9.10

Roger moet zijn plaats in Geraardsbergen verlaten en zoekt een nieuwe plek. Verder ook nog een vakantiekaart uit Watou en een reportage over 'London for Kids'.

CAMPING CASABLANCA Radio 1 11.03

Fred Brouwers neemt 'Summertime' van Gershwin onder handen. Bel met tekstsuggesties op (070)344 353. Een nummer dat ook van pas komt als u uw kennis over de 20ste eeuw aan die van Fred Brouwers wil toetsen in de Camping Casablanca Millennium-quiz.

GOLFBREKER Radio 2 13.10

Bruisend zomerprogramma met een waaier van kustnieuws, artiesten en leuke prijzen. Vandaag aan de Rotonde in Wenduine met Andy, Koen Crucke, Kim Kay en Zohra. Presentatie: Niels William.

DE KUNSTBERG Radio 3 16.45

Gesprek met Willy Leloup over het pas vernieuwde Gezelle-museum in Brugge. Voorts jazz: een portret van Ravi Coltrane die optreedt in De Werf in Brugge en het Free Music Festival in Theater Zuidpool in Antwerpen, een aflevering van de zomerreeks De Portrettengalerij van Van Dyck, en de zangeres Maria Cristina Kiehr over het concert Il Canzionieri - De poëzie van Petrarca ten tijde van Monteverdi, vanavond in de St.-Jacobskerk in Brugge.

CLUB TROPICAL Radio 21.03

De Venezolaan Oscar D'Leon is een van de populairste salseros van Latijns-Amerika, al ziet hij zichzelf eerder als een sonero. In Club Tropical vertelt hij waarom. D'Leon komt volgende week naar de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten. Club Tropical bekijkt het programma van dat Caribische festival. En verder hoor je in Club Tropical ook de World Music Charts Europe van augustus.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van De Morgen rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info@demorgen.be.
© 2019 MEDIALAAN nv - alle rechten voorbehouden