Dinsdag 07/07/2020

OPENINGSUUR

Koksijde

WAT - Kwaliteitsslager Hendrik Dierendonck opende een vleesrestaurant slash tasting room in Koksijde. Carcasse is in de eerste plaats bedoeld voor liefhebbers van vlees. In de workshopruimte laat Hendrik geïnteresseerden op een interactieve manier zien hoe je met een slagersmes omgaat.

LOOKS - Je zou denken dat een industrieel interieur kil aanvoelt, maar Carcasse weet de juiste elementen te combineren tot een warme en gezellige omgeving. De open keuken en het zicht op de koelruimte met meerdere karkassen laten je meteen ontdekken waar het hier allemaal om draait: puur vlees, dat met liefde en zorg bereid wordt.

WHAT ELSE - Michael Yates zwaait de plak achter het fornuis. De jonge Brit werkte eerder in Oud Sluis als souschef. Op de menukaart niet alleen steak of filet pur, maar ook 'vergeten' stukken vlees. Michael werkt from nose to tail: niets wordt weggegooid.

INFO - Henri Christaenlaan 5, Koksijde. Di en wo gesloten. De kusttram stopt vlakblij, 058 51 72 49, carcasse.be, info@carcasse.be

Benieuwd naar meer nieuwe hotspots?
Surf naar www.newplacestobe.be

Meer over

Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek.

Neem een abonnement op De Morgen


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234