Zaterdag 01/10/2022

OPENINGSUUR

Hasselt

WAT - Het funky cateringconcept The Foodmonkeys heeft er een permanente cocktailbar bij: Koks & Tales. Rob Biesmans, Hasseltse kok en eigenaar van The Foodmonkeys, vond het tijd om hun cocktails te delen vanuit een vaste thuishaven. De zaak bestond al als pop-up waarbij ze op events versgeshakete cocktails serveerden. Er staan altijd twaalf cocktails op de kaart waaronder enkele klassiekers, maar ook eigen creaties. Wat dacht u van een hete Chili Martini met huisgemaakte chilisiroop? Je kunt er zelfs een cocktail naar jezelf laten vernoemen.

LOOKS - Koks & Tales bevindt zich in de coworkingspace Zelfies, die ook onder meer dienstdoet als koffiebar en meetingroom. Daar organiseren The Foodmonkeys ook regelmatig Cocktail Fevers. Het herenhuis heeft een gezellige uitstraling met een ontspannen huiskamersfeertje.

WHAT ELSE - Muziek wordt verzorgd door de vaste dj All The Gin Joints of door een liveband. Daarnaast is Koks & Tales nog altijd beschikbaar als pop-up voor allerlei events. De cocktails worden aangepast aan je thema en worden altijd geserveerd met bijpassende fingerfood.

INFO - Bampslaan 21, Hasselt, www.thefoodmonkeys.com of 0496 84 70 98. Open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 18 tot 1 uur.

Benieuwd naar meer nieuwe hotspots?
Surf naar www.newplacestobe.be

Meer over

Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek.

Neem een abonnement op De Morgen


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234