Maandag 30/03/2020

Koken onder hoge druk

CULINAIR

Mijn pop-uprestaurant
Dinsdag en donderdag, 20u35 , VTM

Hoe vluchtig televisionele roem kan zijn, bleek toen we diep in ons geheugen moesten graven om ons de winnaars van vorig jaar voor de geest te halen. Het waren de zusjes Chloë en Magali van restaurant Strombowli, die na het openen van het zilveren koffertje en een dolle vreugdedans met 100.000 euro naar huis mochten.

U hebt het begrepen: Mijn pop-uprestaurant is terug en andermaal zullen zes duo's proberen om zich door middel van een eigenzinnig culinair concept in de gunst van jury en kijkers te koken. Hun tijdelijke eethuizen zullen deze keer slechts in twee steden verrijzen. Antwer-pen en Kortrijk verwelkomen respectievelijk op de Gedempte Zuiderdokken en het Schouwburgplein telkens drie pop-ups die pal naast elkaar worden neergepoot, teneinde de onderlinge concurrentie tot een ongekend hoogtepunt te drijven en de uitbaters te verplichten om constant onder hoge druk te koken.

Aan de samenstelling van de jury werd niet geraakt. Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Gert Verhulst blijven op post als de strenge maar rechtvaardige scherprechters, die in de keukens voor een lach, een traan en pittige uitspraken zullen zorgen.

Gastvrouw van deze onderhoudende, licht verslavende, maar elk jaar weer te lang uitgesponnen culinaire realityshow is opnieuw de immer goedgemutste Evi Hanssen, die de kandidaten met raad, daad en desgewenst een troostende schouder bijstaat.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234