Woensdag 01/04/2020

Interviews

12

Welkom

in Goesting

Aan goesting geen gebrek op de redactie, zeker niet nu we onze culinaire special onder je neus mogen schuiven. We tippen wat er hot en happening is in culiland, en gingen op zoek naar het geheime ingrediënt van de bekende Brugse kletskoppen. Misschien wel de favoriete koekjes van Bruggeling Kamagurka? Met hem hadden we een leutige babbel over goed eten en kattenkwaad uithalen.

Kattenkwaad toegelaten, trouwens, tijdens de EK-gekte: we laten zien dat er voor elke supporter een ideale stek bestaat om onze jongens naar de finale te schreeuwen. Met een heerlijke barbecue erbij (check p. 37) ligt de overwinning écht binnen handbereik.

Geniet van deze Goesting, wij boksen ondertussen de

zomereditie ineen!

Tot 29 juni of intussen op facebook.com/goestingmagazine.

Stéphanie Verzelen

Coördinator Goesting West-Vlaanderen

De roots van de befaamde Brugse kletskoppen

Klinken op de naderende zomer met wijn en bubbels

Foodtrends om van te smullen

Burn, baby, burn: alles voor de BBQ

Kamagurka wil elke dag minstens één keer lekker eten

Slager Hendrik Dierendonck is een rasechte kustmens

lekker eten

Willem Hiele

Amunì

Ons Keuken

Tafel 12

Wijnbistro Divino

Culinieuws

lifestyle

Vier splinternieuwe shops om te ontdekken

Beauty & wellness

uitgaan

Voor iedere EK-supporter de juiste stek

Nieuw in de cinema

Concert, comedy, festival, theater,...

Trekpleister: Great Breweries Marathon

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234