Dinsdag 31/03/2020

Hendrik Dierendonck

►42 jaar

►nam in 2001 de slagerij van zijn vader in Sint-Idesbald over

►opende in 2011 een tweede winkel in Nieuwpoort

►in 2011 verkozen tot beste ambachtsman

►in 2015 volgde vleesrestaurant Carcasse in Sint-Idesbald en het

►verwerkingsatelier in Veurne

►bracht in 2015 The Butcher's Book uit, vlees anders bekeken

►levert aan

►sterrenchefs

►staat bekend om de nose to tail-verwerking: alle stukken van het beest gebruiken, minderwaardigheid bestaat niet

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234