gesponsord

Guilty pleasure-alarm! Maak je eigen smeuïge witte chocoladeblokjes

Zin in zoet? En moet het ook nog eens snel gaan? Chocoladefudge is the answer. Met frambozen uiteraard, om toch een beetje te doen alsof we goed bezig zijn.

Wat heb je nodig:
300 g suiker
250 g zure room
150 g boter
zout
150 g witte chocolade
150 g room
250 g frambozen

Zo maak je het:
Stap 1: Doe de suiker, de zure room, de boter en een snufje zout in een steelpan. Breng al roerend aan de kook. Voeg de witte chocolade toe en laat smelten.
Stap 2: Giet er de room bij en voeg de frambozen toe. Stort het beslag uit op een met bakpapier beklede plaat en laat opstijven in de koelkast.
Stap 3: Snij de chocoladefudge in blokjes en serveer.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met BrandTales, de branded content afdeling van De Persgroep Advertising en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.
Dossier Lekker vers & snel op tafel
Dossier Lekker vers & snel op tafel

Lees alle artikels

nieuws

cult