Donderdag 26/11/2020

Gerechten Sergio Herman te koop bij Delhaize

Sergio Herman.Beeld PHOTO_NEWS

Topchef Sergio Herman gaat samenwerken met Delhaize. De Nederlandse chef van restaurant Oud Sluis bereidt voor de warenhuisketen twee nieuwe schotels: gelakt buikspek met linzen en mousseline van vergeten groenten en tagliolini met rivierkreeftjes, garnalenjus, aubergines en tomaten.

Andere chefs

Samen met Delhaize België creëerde Sergio Herman deze twee schotels, die je vanaf deze week vindt in de rekken van de Delhaize-winkels. Het zijn telkens porties voor één persoon. Sinds 2000 doet Delhaize geregeld beroep op de talenten van hedendaagse chef-koks. Momenteel zijn er negen chefs die actief meewerken aan de realisatie van schotels, onder hen ook Peter Goossens, Yves Mattagne en Pierre Wynants. (belga/ep)

Meer over

Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek.

Neem een abonnement op De Morgen


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234