Woensdag 21/10/2020

Gastronomisch tafelen op 50 meter hoogte

Vijftig meter boven het Brusselse Paleizenplein genoten 22 gasten gisterenmiddag van een uitgebreid diner. Veilig vastgeriemd weliswaar. Eerder creëerde 'foodfestival' Brusselicious al de mogelijkheid om te dineren op een rijdende tram. Nu pakt het uit met 'dinner in the sky'. Sterrenchefs zoals Lionel Rigolet (Comme chez Soi), Pascal Devalkeneer (Le Chalet de la Forêt) en Yves Mattagne (Sea-Grill) vergasten de komende weken afwisselend 22 'foodies' op een viergangenmenu tussen de wolken. Tafels, stoelen en servies worden met een hijskraan de lucht in gehesen. Prijskaartje: 250 euro per persoon. Het unieke uitzicht op de hoofdstad krijg je er gratis bij. Na een weekje boven het Paleizenplein te hebben gezweefd, verhuizen tafel en hijskraan naar het Atomium, het Jubelpark en het Ter Kamerenbos.

Meer over

Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek.

Neem een abonnement op De Morgen


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234