Zondag 24/10/2021

Exclusief dineren bovenop triomfboog Jubelpark

In Brussel kan je vanaf morgen tijdelijk in een heel exclusief restaurant gaan eten: een constructie in glas bovenop de triomfboog in het Jubelpark. Het uitzicht op de stad is er prachtig en ook culinair wordt het een topper.

Tweesterrenchef Bart De Pooter van de Pastorale in Reet zal afwisselend met collega Sang Hoon Degeimbre van restaurant 'L'Air du Temps'in de potten roeren.

Het pop-up restaurant biedt plaats aan achttien gasten en om de twee weken verschijnt er een nieuw menu op de kaart. Snel reserveren is de boodschap want 'The Cube' sluit al op 3 juli.

Het middagmenu kost 150 euro, het avondmenu 200 euro. Reserveren kan via de website van Electrolux. (kve)

Meer over

Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek.

Neem een abonnement op De Morgen


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234