Donorkinderen

Donorkind looft beloning uit om vader te vinden, evenveel als wat haar ouders voor haar betaalden

Donorkind Stéphanie Raeymaekers wil betalen voor ultieme tip

- Sara Vandekerckhove - Bron: Eigen berichtgeving
1 Stéphanie Raeymaekers looft 417 euro uit in de zoektocht naar haar biologische vader. ©

Donorkind Stéphanie Raeymaekers wil 417 euro betalen aan wie de ultieme tip heeft in de zoektocht naar haar vader. "Dat is exact evenveel als wat mijn ouders hebben betaald om mij te krijgen."

Share

'Als we het ok vinden dat volwassenen kinderen kunnen kopen, dan zou het ook maatschappelijk aanvaardbaar moeten zijn dat kinderen hun ouders kopen'

Stéphanie Raeymaekers VZW Donorkinderen & Donor Detectives

Stéphanie Raeymaekers (39), oprichter van de vzw Donorkinderen en bestuurslid bij Donor Detectives, is vast besloten om haar biologische vader te vinden. Zaterdag lanceert ze op haar blog een opmerkelijke oproep:  "417 euro te geef voor het vinden van mijn vader."

"Dat is exact evenveel als wat mijn ouders hebben betaald om mij te krijgen", vertelt Raeymaekers. Veertien jaar geleden ontdekte ze samen met haar drielingzus- en broer dat hun vader niet hun biologische vader was, maar dat haar moeder met behulp van donorsperma zwanger was geraakt. Later zou blijken dat zij en haar zus niet dezelfde biologische vader hebben, maar dat er een spermacocktail werd gebruikt bij de bevruchting.

zine