Maandag 14/10/2019

Dessertkok start kippenrestaurant

Je kunt stilaan van een trend bij topchefs spreken. Na Jeroen Meus en zijn Würst en Sergio Herman die het met frietjes doet, gaat tv-kok Roger Van Damme nu een kippenrestaurant openen in Antwerpen. "Ik blijf de man van de desserts", zegt hij. "Maar in Toque Tok willen we kip aan het spit naar een ander niveau brengen." Van Damme werkt vooral achter de schermen. Zo heeft hij zich gebogen over de doosjes waarin je de kip kunt afhalen. Het restaurant is enkel 's avonds open, zodat het qua openingsuren perfect aansluit bij zijn sterrenrestaurant Het Gebaar. Op 13 oktober gaat Toque Tok open.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van De Morgen rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234