Abonnee

De Morgen-abonnee? Zo haalt u alles uit uw abonnement

Een abonnee van De Morgen krijgt meer dan een papieren krant. Wie inlogt op de website, krijgt zo veel meer. U krijgt ook de digitale krant, toegang tot alle plusartikels op demorgen.be, gratis tickets en kortingen. Net zoals toegang tot de volledige digitale Humo. Bovendien krijgt u toegang tot Topics, waarmee u zelf uw nieuwsoverzicht uit 13 kranten kan bepalen. Bovendien leest u met De Morgen elke dag topstukken uit The New York Times.

1 Lees De Morgen ook digitaal. © DM

Maar hoe kan u hier van genieten?

1. Maak een profiel

Maak eerst een profiel aan en koppel vervolgens uw abonnementsgegevens aan dat profiel. Zo weten we dat u een abonnement hebt. 

Als u al een profiel hebt, kan u inloggen.

2. Lees de krant digitaal

U kan de digitale krant online lezen, of op smartphone of tablet (iOS en Android). 

3. De Morgen pluszone

U kan ook alle artikels lezen in de pluszone van De Morgen.

4. Topics

Als abonnee van De Morgen krijgt u via Topics onbeperkt en gratis toegang tot 13 Belgische en Nederlandse kranten. Kies en zoek de onderwerpen die u boeien en lees nieuws op uw maat.

5. Humo

Als lezer van De Morgen verwacht u van uw krant een ruime selectie met open blik uit het nieuwsaanbod. Die selectie maakt u nog ruimer dankzij Humo. Als abonnee van De Morgen leest u elke week gratis Vlaanderens beste tv-blad op tablet, smartphone en pc.

6. The New York Times

Internationale topjournalistiek krijgt u ook dankzij The New York Times. We selecteren de belangrijkste stukken uit die krant voor onze abonnees, met dagelijkse updates.

nieuws

cult

zine