Dinsdag 20/10/2020

Chefs met tweede zaken

Geert Van Hecke: opende na De Karmeliet (3 sterren) De Refter, eveneens in Brugge

Yves Mattagne: naast Sea Grill (2 sterren) ook bistro YuMe

Kobe Desramaults: In De Wulf (1 ster), maar ook De Vitrine en De Superette in Gent

Johan Segers: heeft naast 'T Fornuis (1 ster) ook Te Kook in Antwerpen, waar mensen aan een toog kunnen eten (zie foto's)

David Martin: La Paix in Anderlecht (1 ster), maar doet ook de brasserie van Bozar

Julien Burlat en Julien Bobichon: na Dôme (1 ster) volgde de visbistro Dôme sur Mer (zie foto's)

Meer over

Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek.

Neem een abonnement op De Morgen


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234