Woensdag 17/08/2022

De Persgroep

Andere websites van De Persgroep

de Persgroep

Vacature.com

Op Vacature.com vind je niet alleen jobs op maat maar ook een pak tips en tools die je helpen bij de volgende stap in je loopbaan. Zo ben je klaar voor elk sollicitatiegesprek, weet je alles over loononderhandelingen en haal je echt het maximum uit je carrière.

Werk zoeken ?

Vind jobs of vacatures per provincie
-Vacatures in Antwerpen
-Vacatures in Brussel
-Vacatures in West-Vlaanderen
-Vacatures in Limburg
-Vacatures in Oost-Vlaanderen
-Vacatures in Vlaams Brabant

Vind jobs of vacatures per stad
-Jobs in Antwerpen
-Jobs in Gent
-Jobs in Brussel
-Jobs in Mechelen
-Jobs in Hasselt
-Jobs in Brugge
-Jobs in Oostende
-Jobs in Leuven

Vind jobs of vacatures per functie
Vacatures boekhouder, vacatures administratief medewerker, vacatures administratief bediende, jobs administratie, vacatures secretaresse, vacatures interieurarchitect, vacature architect, vacatures elektricien, vacatures bouw, vacatures financieel adviseur, vacatures hr manager, vacatures hr, vacatures bio-ingenieur, vacatures IT manager, vacatures IT, ICT jobs, IT jobs, vacatures jurist, vacatures advocaat, koerier vacatures, logistiek assistent vacatures, notaris vacatures, vacatures laborant, vacatures vertegenwoordiger, vacatures verzekeringen, marketing jobs, …

Toolkit voor een geslaagde carrière

Wie voor een sollicitatie, een salarisonderhandeling of een evaluatiegesprek staat, kan maar beter perfect voorbereid voor de dag komen. Goed weten wat je wil en wat je waard bent, daar komt het op neer. Om je daarbij te helpen, heeft vacature.com een aantal handige berekeningstools ontwikkeld. Zo kan je zelf je salaris berekenen, vergelijken of voorspellen met het Salariskompas. Wil je weten hoeveel je netto overhoudt van je brutoloon? Of omgekeerd: als je weet hoeveel je netto op je rekening wil zien verschijnen, welk brutoloon moet je dan onderhandelen? Met de handige bruto-netto calculator bereken je het in een handomdraai. De persoonlijkheidstest en de beroepskeuzetest geven je een stukje loopbaanbegeleiding op maat. Verder ontwikkelde vacature.com ook handige calculators voor je vakantiegeld, je opzegtermijn, je eindejaarspremie en je 'cash or car'- of mobiliteitsvergoeding.

Heb je hulp nodig bij het opstellen van bepaalde documenten? Bekijk dan eens de voorbeelden van een standaard of een creatief cv, een motivatiebrief en een ontslagbrief.

Stap-voor-stap-begeleiding vind je in de gratis downloadbare carrièregidsen. Wie solliciteert, vindt er onder andere hulp bij het schrijven van de perfecte cv en sollicitatiebrief, tips om een sollicitatiegesprek voor te bereiden en waar je op moet letten vooraleer je je handtekening onder een arbeidscontract zet. Wie al aan het werk is, vindt dan weer bruikbare info in de gidsen rond loononderhandelingen, evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken. Tenslotte gaat vacature.com ook dieper in op het thema ontslag; wat als je je ontslag krijgt, wat als je het zelf geeft? Doe er jouw voordeel mee!

Spaargids.be

Spaargids is de grootste onafhankelijke financiële vergelijkingssite van van België. Met spaargids.be heb je in luttele seconden een objectief overzicht van de beste spaarrekeningen, termijnrekeningen, kasbons, levensverzekeringen, hypotheek- en autoleningen.

De site beschikt eveneens over een forum waar je met al je vragen rond leningen, verzekeringen en bankrekeningen terecht kan. Ook voor nieuws over deze onderwerpen kan je er terecht.

Spaargids.be heeft ook een Franstalige evenknie, namelijk www.guide-epargne.be

Lenen
-Woonleningen of hypothecaire leningen vergelijken
-Woonkrediet simuleren
-Woonlening of hypothecaire lening aanvragen
-Herfinanciering van hypothecaire lening
-Autoleningen vergelijken
-Vind de goedkoopste woonlening in je buurt

Sparen
-Spaarrekeningen vergelijken
-Pensioensparen vergelijken
-Effectenrekeningen vergelijken
-Spaarsimulator

Betalen
-Zichtrekeningen vergelijken
-Kredietkaarten vergelijken
-Kredietkaart kosten calculator

Verzekeren
-Tak 21 spaarverzekeringen
-Autoverzekeringen
-Reisverzekeringen
-Schuldsaldo verzekeringen vergelijken
-Schuldsaldo berekenen

Tweakers.net

Met meer dan 3,5 miljoen unieke bezoekers en 90 miljoen pageviews per maand is Tweakers de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België. Naast nieuws en reviews bestaat het Tweakers-platform uit een product- en prijsvergelijker (Pricewatch) en een forum met een zeer grote en actieve community. In 2009, 2011, 2012, 2013 en 2014 werd Tweakers door het Nederlandse publiek verkozen tot Website van het Jaar en tot Beste (en populairste) Vergelijkingssite.

Elektronica- en technologie nieuws

Vergelijk producten, prijzen en shops
-Smartphones of gsm’s vergelijken
-Televisies vergelijken
-Laptops vergelijken
-Tablets vergelijken
-Koelkasten vergelijken
-Monitoren vergelijken
-Games vergelijken
-Camera’s vergelijken
-Wasmachines vergelijken
-Droogmachines vergelijken
-Vaatwassers vergelijken
-Bluetooth speakers vergelijken

Regiojobs.be

RegioJobs.be speelt in op het grootste voordeel van dichter-bij-huis-werker zijn: je bent gelukkiger, omdat je meer tijd hebt om te genieten, minder tijdverlies in de files, meer levenskwaliteit thuis. Voor steeds meer Vlamingen zijn dat doorslaggevende redenen om werk te zoeken in eigen streek. RegioJobs.be vult die vraag naar streekgebonden jobs perfect in.

Werkzoekenden die RegioJobs.be voor het eerst bezoeken, krijgen tegelijk een overweldigend en geruststellend gevoel. Het jobaanbod is zeer ruim, maar een uitgebreide zoekfunctie neemt hen bij de hand. Daarnaast bevat de site een schat aan informatie voor werkzoekenden: carrière- en sollicitatietips, informatie over carpoolen en nog veel meer. Daarom is RegioJobs.be dé referentie voor alle Vlamingen die hun droomjob dicht bij huis zoeken.

Realo

Realo is veruit de meest intuïtieve, gebruiksvriendelijke en efficiënte immosite van België. U vindt er zoekertjes voor huizen en appartementen te koop en te huur in het hele land. Daarnaast helpt Realo u ook bij het verkopen van uw huis.

Realo onderscheidt zich van andere immosites door vastgoed te combineren met open data. Hierdoor kan u heel eenvoudig de waarde van uw huis laten schatten. Daarnaast combineert Realo openbaar beschikbare bronnen met elkaar om kandidaat-kopers en -huurders te voorzien van handige buurtinformatie. Zo kan u voor elk adres nagaan waar de dichtstbijzijnde scholen, dokterspraktijken of supermarkten liggen.

Populaire steden: immo in Brussel, immo in Gent, immo in Aalst, immo in Sint-Niklaas, immo in Antwerpen, immo in Mechelen, immo in Hasselt, immo in Genk, immo in Brugge, immo in Kortrijk, immo in Oostende, immo in Leuven, immo in Vilvoorde

Bekijk ook
huizen te koop in Antwerpen
huizen te koop in Gent
huizen te koop in Hasselt
huizen te koop in Brussel
huizen te koop in Brugge

appartementen te koop in Antwerpen
appartementen te koop in Gent
appartementen te koop in Hasselt
appartementen te koop in Brussel
appartementen te koop in Brugge

appartementen te huur in Antwerpen
appartementen te huur in Gent
appartementen te huur in Hasselt
appartementen te huur in Brussel
appartementen te huur in Brugge

huizen te huur in Antwerpen
huizen te huur in Gent
huizen te huur in Hasselt
huizen te huur in Brussel
huizen te huur in Brugge

HLN.be

Het Laatste Nieuws maakt actualiteit op een kwalitatieve manier toegankelijk voor een ruime lezersgroep. De redactie staat dicht bij de leefwereld van de lezers en brengt zowel in de krant als online een combinatie van nieuws, sport, regionieuws en showbizz.

7sur7

De redactie van 7sur7.be, de Franstalige nieuwswebsite voor het brede publiek, garandeert een continue instroom van nieuws en focust daarbij op actualiteit, sport en showbizz.

De Morgen

Met aandacht voor algemeen nieuws, politiek, cultuur en media, financieel-economisch nieuws en sport heeft De Morgen een uiterst brede kijk op nieuws. De redactie is kritisch, graaft dieper en maakt vaak het nieuws van de dag. De Morgen mikt op een jong en hoogopgeleid publiek, dat op zoek is naar kwalitatieve berichtgeving, achtergrond en duiding bij het nieuws.

De krant oogt jong, fris en aantrekkelijk en viel met haar vormgeving al meermaals internationaal in de prijzen. Daarnaast heeft De Morgen nog enkele troeven: de boeiende website DeMorgen.be, die de voorbije jaren een explosieve groei kende, en de zaterdagkrant met het extra dikke DM Magazine. Elke maand zit ook het trendy lifestylemagazine Goesting bij de krant.

Humo

Humo brengt spraakmakende coverstory's en onthullende interviews en dossiers. En dat met een kenmerkende aanpak: betrouwbare info, humor en kritiek in combinatie met een flinke dosis zelfrelativering. Verder wordt de lezer elke week getrakteerd op stukken over sport, film, pop- en jongerencultuur, snedige columns en eigenzinnige boeken-, concert-, festival- en cd-besprekingen. De Humo-community is actief via verschillende kanalen: via het magazine, de 'Wild Site', Facebook, Twitter en apps. Ook via festivalstands en eigen events (Humo's Comedy Cup, Humo's Rock Rally en Humo's Popquiz) laat het magazine van zich horen.

Goed gevoel

Stijlvolle vrouwensite die focust op gezondheid, beauty, psychologie, seks, relaties, kinderen en lekker eten.

Verstandig Bouwen en Renoveren

Verstandig Bouwen en Renoveren is al sinds jaar en dag een rots in de branding voor duizenden bouwers en verbouwers.

Met dit jaarlijks geüpdatete gratis bouw- en renovatieboek informeren we de (ver)bouwer met een groot project op een zo objectieve en juist mogelijke manier.
Voor de verbouwer met een kleiner project, is er het verbouwmagazine 'Mijn Verstandige Verbouwing'. Stel snel en gratis je eigen verbouwmagazine samen.
Ben je op zoek naar specifieke folders van bouwpartners? Dan kan je via de website van Verstandig Bouwen hun pdf-folders aanvragen. Je ontvangt ze gratis in je mailbox.
Surf naar www.verstandigbouwen.be voor een vliegende start van jouw bouwavontuur.

Livios

Livios is met meer dan 500.000 bezoekers per maand dé portaalsite voor de actieve (ver)bouwer en klusser. Alle mogelijke aspecten van het (ver)bouwproces komen uitgebreid aan bod.

Een kwalitatieve, onafhankelijke redactie aangevuld met gratis diensten, vormen de ideale mix voor een optimaal verloop van je (ver)bouwproject. Enkele voorbeelden van de vele diensten die Livios aanbiedt:

•Wil je kopen, verbouwen of renoveren of bouwen? Informeer je over alle onderwerpen van het bouwproces zoals gevel, isolatie, dak, ramen en deuren, verwarming, hernieuwbare energie, ventilatie, vloeren, keuken, badkamer, interieur, tuinaanleg, terras
•Blijf op de hoogte van (ver)bouwnieuws dankzij de nieuwsbrieven.
•Een vraag over je (ver)bouwproject? Stel ze aan de redactie of op het bouwforum.
•Blijf op de hoogte dankzij populaire formats, zoals Productnieuws, Wat kost dat?, Grootste fouten, Pro en contra, Mag dat?
•Met handige tool, zoals ‘bereken kostprijs nieuwbouw’ en ‘ premielinker’ en verschillende ‘richtprijzen’ krijg je een goede kijk op de kostprijs van je project.
•Gebruik onze checklists, modelcontracten en verhuisplanner voor een perfecte voorbereiding.

Deze mix van bouwinformatie en diensten wordt vervolledigd door onze partners met productinformatie, nieuws- en agendaberichten, kwalitatieve vakmannen ...

Alle mogelijkheden om aanwezig te zijn als merk vind je hier.

Meer over

Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek.

Neem een abonnement op De Morgen


Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234