De Persgroep

Andere websites van De Persgroep

Vacature.com

Op Vacature.com vind je niet alleen jobs op maat maar ook een pak tips en tools die je helpen bij de volgende stap in je loopbaan. Zo ben je klaar voor elk sollicitatiegesprek, weet je alles over loononderhandelingen en haal je echt het maximum uit je carrière.

Werk zoeken ?

Vind jobs of vacatures per provincie
- Vacatures in Antwerpen
- Vacatures in Brussel
- Vacatures in West-Vlaanderen
- Vacatures in Limburg
- Vacatures in Oost-Vlaanderen
- Vacatures in Vlaams Brabant

Vind jobs of vacatures per stad
- Jobs in Antwerpen
- Jobs in Gent
- Jobs in Brussel
- Jobs in Mechelen
- Jobs in Hasselt
- Jobs in Brugge
- Jobs in Oostende
- Jobs in Leuven

Vind jobs of vacatures per functie
Vacatures boekhouder, vacatures administratief medewerker, vacatures administratief bediende, jobs administratie, vacatures secretaresse, vacatures interieurarchitect, vacature architect, vacatures elektricien, vacatures bouw, vacatures financieel adviseur, vacatures hr manager, vacatures hr, vacatures bio-ingenieur, vacatures IT manager, vacatures IT, ICT jobs, IT jobs, vacatures jurist, vacatures advocaat, koerier vacatures, logistiek assistent vacatures, notaris vacatures, vacatures laborant, vacatures vertegenwoordiger, vacatures verzekeringen, marketing jobs, …

Het Salariskompas
Hoe scoort jouw salaris of loon ? Loon blijft een belangrijk thema op de werkvloer. Bereken, vergelijk of voorspel je salaris met het vernieuwde salariskompas. Zo sta je sterker in een loononderhandeling.

Bruto netto calculator
Hoeveel hou je netto over van je brutoloon? Of omgekeerd: als je weet hoeveel je netto op je rekening wil zien verschijnen, welk brutoloon moet je dan onderhandelen? Met onze handige bruto-netto calculator bereken je het in een handomdraai.

Spaargids.be

Spaargids is de grootste onafhankelijke financiële vergelijkingssite van van België. Met spaargids.be heb je in luttele seconden een objectief overzicht van de beste spaarrekeningen, termijnrekeningen, kasbons, levensverzekeringen, hypotheek- en autoleningen.

De site beschikt eveneens over een forum waar je met al je vragen rond leningen, verzekeringen en bankrekeningen terecht kan. Ook voor nieuws over deze onderwerpen kan je er terecht.

Spaargids.be heeft ook een Franstalige evenknie, namelijk www.guide-epargne.be

Lenen
- Woonleningen of hypothecaire leningen vergelijken
- Woonkrediet simuleren
- Woonlening of hypothecaire lening aanvragen
- Herfinanciering van hypothecaire lening
- Autoleningen vergelijken
- Vind de goedkoopste woonlening in je buurt

Sparen
- Spaarrekeningen vergelijken
- Pensioensparen vergelijken
- Effectenrekeningen vergelijken
- Spaarsimulator

Betalen
- Zichtrekeningen vergelijken
- Kredietkaarten vergelijken
- Kredietkaart kosten calculator

Verzekeren
- Tak 21 spaarverzekeringen
- Autoverzekeringen
- Reisverzekeringen
- Schuldsaldo verzekeringen vergelijken
- Schuldsaldo berekenen

Tweakers.net

Met meer dan 3,5 miljoen unieke bezoekers en 90 miljoen pageviews per maand is Tweakers de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België. Naast nieuws en reviews bestaat het Tweakers-platform uit een product- en prijsvergelijker (Pricewatch) en een forum met een zeer grote en actieve community. In 2009, 2011, 2012, 2013 en 2014 werd Tweakers door het Nederlandse publiek verkozen tot Website van het Jaar en tot Beste (en populairste) Vergelijkingssite.

Elektronica- en technologie nieuws

Vergelijk producten, prijzen en shops
- Smartphones of gsm’s vergelijken
- Televisies vergelijken
- Laptops vergelijken
- Tablets vergelijken
- Koelkasten vergelijken
- Monitoren vergelijken
- Games vergelijken
- Camera’s vergelijken
- Wasmachines vergelijken
- Droogmachines vergelijken
- Vaatwassers vergelijken
- Bluetooth speakers vergelijken

Regiojobs.be

RegioJobs.be speelt in op het grootste voordeel van dichter-bij-huis-werker zijn: je bent gelukkiger, omdat je meer tijd hebt om te genieten, minder tijdverlies in de files, meer levenskwaliteit thuis. Voor steeds meer Vlamingen zijn dat doorslaggevende redenen om werk te zoeken in eigen streek. RegioJobs.be vult die vraag naar streekgebonden jobs perfect in.

Werkzoekenden die RegioJobs.be voor het eerst bezoeken, krijgen tegelijk een overweldigend en geruststellend gevoel. Het jobaanbod is zeer ruim, maar een uitgebreide zoekfunctie neemt hen bij de hand. Daarnaast bevat de site een schat aan informatie voor werkzoekenden: carrière- en sollicitatietips, informatie over carpoolen en nog veel meer. Daarom is RegioJobs.be dé referentie voor alle Vlamingen die hun droomjob dicht bij huis zoeken.

Realo

Realo is veruit de meest intuïtieve, gebruiksvriendelijke en efficiënte immosite van België. U vindt er zoekertjes voor huizen en appartementen te koop en te huur in het hele land. Daarnaast helpt Realo u ook bij het verkopen van uw huis.

Realo onderscheidt zich van andere immosites door vastgoed te combineren met open data. Hierdoor kan u heel eenvoudig de waarde van uw huis laten schatten. Daarnaast combineert Realo openbaar beschikbare bronnen met elkaar om kandidaat-kopers en -huurders te voorzien van handige buurtinformatie. Zo kan u voor elk adres nagaan waar de dichtstbijzijnde scholen, dokterspraktijken of supermarkten liggen.

Populaire steden: immo in Brussel, immo in Gent, immo in Aalst, immo in Sint-Niklaas, immo in Antwerpen, immo in Mechelen, immo in Hasselt, immo in Genk, immo in Brugge, immo in Kortrijk, immo in Oostende, immo in Leuven, immo in Vilvoorde

Bekijk ook
huizen te koop in Antwerpen
huizen te koop in Gent
huizen te koop in Hasselt
huizen te koop in Brussel
huizen te koop in Brugge

appartementen te koop in Antwerpen
appartementen te koop in Gent
appartementen te koop in Hasselt
appartementen te koop in Brussel
appartementen te koop in Brugge

appartementen te huur in Antwerpen
appartementen te huur in Gent
appartementen te huur in Hasselt
appartementen te huur in Brussel
appartementen te huur in Brugge

huizen te huur in Antwerpen
huizen te huur in Gent
huizen te huur in Hasselt
huizen te huur in Brussel
huizen te huur in Brugge

HLN.be

Het Laatste Nieuws maakt actualiteit op een kwalitatieve manier toegankelijk voor een ruime lezersgroep. De redactie staat dicht bij de leefwereld van de lezers en brengt zowel in de krant als online een combinatie van nieuws, sport, regionieuws en showbizz.

7sur7

De redactie van 7sur7.be, de Franstalige nieuwswebsite voor het brede publiek, garandeert een continue instroom van nieuws en focust daarbij op actualiteit, sport en showbizz.

De Morgen

Met aandacht voor algemeen nieuws, politiek, cultuur en media, financieel-economisch nieuws en sport heeft De Morgen een uiterst brede kijk op nieuws. De redactie is kritisch, graaft dieper en maakt vaak het nieuws van de dag. De Morgen mikt op een jong en hoogopgeleid publiek, dat op zoek is naar kwalitatieve berichtgeving, achtergrond en duiding bij het nieuws.

De krant oogt jong, fris en aantrekkelijk en viel met haar vormgeving al meermaals internationaal in de prijzen. Daarnaast heeft De Morgen nog enkele troeven: de boeiende website DeMorgen.be, die de voorbije jaren een explosieve groei kende, en de zaterdagkrant met het extra dikke DM Magazine. Elke maand zit ook het trendy lifestylemagazine Goesting bij de krant.

Humo

Humo brengt spraakmakende coverstory's en onthullende interviews en dossiers. En dat met een kenmerkende aanpak: betrouwbare info, humor en kritiek in combinatie met een flinke dosis zelfrelativering. Verder wordt de lezer elke week getrakteerd op stukken over sport, film, pop- en jongerencultuur, snedige columns en eigenzinnige boeken-, concert-, festival- en cd-besprekingen. De Humo-community is actief via verschillende kanalen: via het magazine, de 'Wild Site', Facebook, Twitter en apps. Ook via festivalstands en eigen events (Humo's Comedy Cup, Humo's Rock Rally en Humo's Popquiz) laat het magazine van zich horen.

Goed gevoel

Stijlvolle vrouwensite die focust op gezondheid, beauty, psychologie, seks, relaties, kinderen en lekker eten. 

nieuws

cult