mode

Decolletéportemonnee uitgeroepen tot 'Hema-held'

- Door: Lynn Formesyn - Bron: ad.nl
1 © Hemaontwerpwedstrijd.nl

Winkelketen HEMA ging dit jaar voor de 25ste keer op rij op zoek naar ontwerptalent. De opdracht: creëer een 'HEMA-held', een object dat in de toekomst niet meer weg te denken is uit de winkel. Met ruim 15 procent van de stemmen ging de publieksprijs naar Hiske Elferinks decolletéportemonnee.

Een klein portemonneetje voor pasjes en wat geld dat onzichtbaar in een beha kan worden weggestopt. Dat is volgens ruim 7000 HEMA-klanten de beste inzending van de jaarlijkse ontwerpwedstrijd. De portemonnee zit vast aan het behabandje en kan je kwijt in de cup. "Handig voor als je geen zakken hebt of als je uitgaat en geen tasje mee wilt nemen", klinkt het op de website van HEMA.

Op avondjes uit telkens tussen je borsten moeten graven wanneer je iets moet betalen...handig? De winkelketen bekijkt nog of het winnende ontwerp ook daadwerkelijk geschikt is om in productie te nemen. Ruim 80 ontwerpen die dit jaar meededen aan de wedstrijd zijn tot en met eind oktober te zien in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam.

nieuws

cult