Zondag 23/02/2020
Beeld Stefaan Temmerman

Column

Geen hits, geen naam, geen Facebook-status

&&^ wist vanmorgen niet dat hij voor het laatst wakker werd. _,-_ gleed uit en brak zijn nek op de badrand. Zijn zoontje vond hem tien minuten geleden. De moeder van ç!;; stierf in het midden van hun telefoongesprek. ç!;; zal haar binnen elf dagen volgen omdat ze van verdriet niet meer zal eten of drinken.

== stierf een natuurlijke dood op 82-jarige leeftijd.

:(: vroor dood in een doos op het trottoir van de Vooruitgangstraat in Schaarbeek. Zijn laatste oogcontact dateerde van zes dagen eerder. +`= ligt verspreid over Gent in vier verschillende vuilniszakken. ^^^ stapte in zijn wagen en verdween van de aardbodem.

*°) overlijdt binnen 1.219 seconden aan een overdosis. “@§ minus 180 euro werd in alle discretie door zijn dochter opgehaald in een bordeel. #$&# wordt op dit moment overgoten met benzine. #/ stikte in een stukje aardappel.

£`+, ../ en !§@ werden uiteengereten door een bermbom. ¨%, ç)° en -_ knalden frontaal op elkaar toen ç)° een sms’je wilde beantwoorden. *&< sprong van een flatgebouw. )°€ viel van een ladder.

*=** en 87 anderen stortten neer in de Andes. §§’ stierf aan wiegendood. Het opgezwollen lichaam van ^>^ spoelde zonet aan in Luzhou. %”& werd door een andere kleuter herhaaldelijk met een steen op het hoofd geslagen. _°- heeft het nooit zien aankomen.

//+ vond de dood onder het voorwiel van een vrachtwagen. £% werd nooit teruggevonden. :++ bloedde dood in lauwwarm water. ^* heeft niet geleden. #(( had 48 jaar als verpleegster gewerkt, maar stierf zelf onder een kussen omdat de verzorgster met nachtdienst haar weerbarstig vond.

¨>¨¨> werd door haar buurjongen gewurgd voor 34 euro. *§! had beter niet naar dat meisje gekeken. ..//. ging heen in zijn slaap. %;+ schonk zijn organen aan de wetenschap en de rest aan het goede doel. €*$ redde een kind van de vlammenzee, maar bleef er zelf in. ££ù werd onthoofd toen een tweede trein van de andere kant kwam. ``&@` maakte een statement op het marktplein. ))-) was op slag dood.

Hun namen prijken morgen niet op voorpagina’s.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van De Morgen rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info@demorgen.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234