hoe verloopt de actie?

De Morgen pakt uit met de historische dramareeks ‘1864’. Deense klasbakken als Sidse Babett Knudsen, Søren Malling, Pilou Asbæk en Lars Mikkelsen (Borgen, The Killing, The Bridge) leveren memorabele acteerprestaties af in dit beklijvend verhaal over onmogelijke liefde en een vergeten oorlog.

Met een budget van 23,9 miljoen euro en een topcast van 130 acteurs en 6.000 figuranten is ‘1864’ het grootste project dat ooit in Denemarken tot stand werd gebracht.

In België kunt u de reeks in exclusieve primeur via De Morgen in huis halen. 

DVD 1
zit op zaterdag 28 februari GRATIS bij De Morgen

DVD 2 tot DVD 5
voor maar € 5,95 per dvd, van zaterdag 7 maart tot zaterdag 28 maart

De verzamelmap ontvangt u op zaterdag 7 maart bij aankoop van DVD 2. 

Als abonnee hoeft u niet te sparen. U kunt deze Deense topreeks in één keer in huis halen voor maar € 23,80.

FOLDER
Gebruik de folder die op 28-02 bij uw krant zit. Ga naar Standaard Boekhandel of laat uw dvd-box thuis bezorgen via overschrijving.
DOWNLOAD UW AFHAALBON VIA DM +

1864 is het jaar waarin de felbevochten Tweede Deens-Pruisische Oorlog werd gestreden, met als inzet de hertogdommen Sleeswijk en Holstein. Maar meer dan over oorlog, gaat 1864 over de ongewone driehoeksverhouding tussen de onafscheidelijke broers Laust en Peter en hun knappe geliefde Inge. Zorgeloos groeien de drie kinderen samen op, tot de oorlog hen scheidt en de twee broers ten strijde trekken.

150 jaar later, in 2014, wordt de onaangepaste Claudia gedwongen een bijbaantje aan te nemen als thuishulp voor een 100-jarige baron. Daar vindt ze Inges verloren memoires, en zo komt het troosteloze, aangrijpende verhaal over Peter, Laust en Inge aan het licht. Een meeslepende vertelling over onmogelijke liefde en een vergeten oorlog die hun levens voorgoed veranderde.

Van Ole Bornedal (Nightwatch), met Sidse Babett Knudsen (Borgen), Jakob Oftebro (The Bridge II, Kon-tiki), Søren Malling (The Killing, Borgen), Pilou Asbæk (Borgen) en Lars Mikkelsen (The Killing, Borgen)

Dankzij De Morgen kan u 5 weken lang sparen voor de volledige reeks van ‘1864’ en dat voor maar € 5,95 per dvd.