Donderdag 25/04/2019

Aangeboden door Lidl

Combineer soep en pasta tot dit ultieme en ultrasnelle bordje comfortfood

Waarom kiezen als je het allebei kan hebben? In een smeuïge maaltijdsoep voegen we mezzelune toe: de soep-pastacombinatie is klaar in twintig minuutjes en resulteert in een heerlijk bordje geluk.

Wat heb je nodig? (voor 4 personen)

olijfolie
1 ui, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, geplet
400 g gemengd gehakt
4 kippenbouillonblokjes + 2 l water
250 g spinazie
500 g mezzelune tomaat/mozzarella
425 ml tomatenblokjes
peper en zout
100 g Parmigiano Reggiano, geraspt

Zo maak je het:

1. Verwarm wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook zachtjes aan. Voeg het gehakt toe en roerbak in enkele minuten gaar.
2. Blus met de bouillon. Voeg vervolgens de spinazie, de tomatenblokjes en mezzelune toe. Meng goed door elkaar. Laat 5 minuten pruttelen en breng op smaak met peper en zout.
3. Verdeel de soep over 4 borden en serveer met de Parmigiano Reggiano.

Eet je graag soep? Onze wortelsoep zal zeker in de smaak vallen!

Beeld Lidl

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van De Morgen rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info@demorgen.be.