WK voetbal

Rode Duivels zijn opgestegen richting Rusland

20

De Rode Duivels zijn vanmiddag rond 12.15 uur in Brussels Airport opgestegen richting Rusland. Na een vlucht van drie uur komt de Belgische delegatie aan in Moskou, waarna de selectie van bondscoach Roberto Martínez zijn intrek neemt in The Moscouw Country Club, de uitvalsbasis tijdens het toernooi.

De 24 Duivels zullen tijdens de vlucht weinig tekortkomen. Elke speler heeft aan boord een gepersonaliseerde stoel, met naam op de hoofdsteun. Eden Hazard en co. zullen ook niet met een lege maag in Moskou landen. Duivels met honger krijgen onderweg immers de keuze uit een cocktail met garnalen, rijst of pasta met zalm en spinazie, en kip met kokosnoot. Er zijn ook groenten, drie soorten yoghurt, appels en bananen voorzien. Als dessert staat er rijsttaart op het menu.

Het vliegtuig voert daarnaast ook heel wat materiaal naar Rusland. Zo nemen de Belgen negentig voetballen, 150 paar voetbalschoenen en liefst 1.300 voetbalshirts mee richting Moskou. Opvallend: ook een hele voorraad speculoospasta maakt de verplaatsing.