Film

Nieuwe trailer 'Star Wars: The Force Awakens' gaat vannacht in première

1 De officiële filmposter van 'Star Wars: The Force Awakens'. © rv

Komende nacht onze tijd gaat de nieuwe trailer van 'Star Wars: The Force Awakens' in première tijdens de pauze van een American footballmatch in Philadelphia. Dat heeft Lucasfilm aangekondigd. Ook de officiële filmposter is inmiddels onthuld.

Op de film zelf is het nog twee maanden wachten, maar komende nacht wordt de honger van de fans al een beetje gestild met een nieuwe trailer. De voorbije weken is er al een reeks clips gelanceerd in de Verenigde Staten om de kijkers warm te maken voor de trailer. De trailer zal worden uitgezonden tijdens de half-time van de American footballmatch tussen de New York Giants en de Philadelphia Eagles in Philadelphia. De match is te zien op ESPN, een zender van de Walt Disney Company.

Meteen na de uitzending van de trailer zullen er al een hoop bioscooptickets in voorverkoop gaan, meldt persagentschap AP.

Naar de nieuwste 'Star Wars'-film, de zevende in de reeks, wordt al lange tijd reikhalzend uitgekeken. Er zijn al twee trailers gepubliceerd. De laatste verscheen in april en werd inmiddels 64 miljoen keer bekeken op YouTube.

nieuws

cult

zine